shaamim مدیر استارتر عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 922 عنوان تجربه مصرف سیپروترون دارین؟ 47 بازدید | 3 پست بچه ها درسته که سیپروترون باعث افزایش سایز سینه میشه دکتر واسه تعادل هورمونام داده بهم ولی من سایزم هشتادو پنجه نمیخوام افزایش سایز داشته باشم تو سایت سرچ کردم یسریا گفته بودن باعث افزایش سایز سینه میشه 1401/02/31 | 22:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الیزابت_بیگم عضویت: 1399/03/12 تعداد پست: 5548 ببین موقتیه وقتی است۴اده نکنی دوبارع برمیگرده سایزاونقدر هم بزرگترنمیشه نترسیکم سفت و احتمالا دردناک میشهواگه خواستی به عنوان راه جلوگیری هم ازش استفاده کنی،ماه اولو مراقبت کن 🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر" یکی هم بود عکس پروفایل من بود کاش عوض کنه
shaamim مدیر استارتر عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 922 ببین موقتیه وقتی است۴اده نکنی دوبارع برمیگرده سایز اونقدر هم بزرگترنمیشه نترس یکم سفت و احتم ... ممنون عزیزم
الیزابت_بیگم عضویت: 1399/03/12 تعداد پست: 5548 ممنون عزیزم 😊 🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر" یکی هم بود عکس پروفایل من بود کاش عوض کنه