2777
2789
منم برنامم همینه ولی موندم با شوهرم چیکار کنم؟  راه حلش برا گندکاریاش اینه ک بگه مگه من باهاش خ ...

اگه قبول نمیکنه کارش اشتباهه بگو باشه لابد من تشخیص نمیدم. میرم از پدر و مادرت و خانواده شوهر اون زن میپرسم ببینیم کارش درسته یا نه. همین فردا زنگ میزنم از تک تکشون میپرسم. تو هم که به خودت اعتماد داری بیجا میکنی مانع بشی. بیا به اونا هم بگو درد دل میکنم. خودمم از فردا شروع میکنم به درد دل کردن. با وجود شوهری مثل تو هیچکس مثل من محتاج درد دل نیست.

ببینم باز سر حرفش میمونه که کارش درسته

با خرابات نشینان ز کرامات ملاف... هر سخن وقتی و هر نکته مکانی دارد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونه شوهرش جوابشو نده عجبا چاقو زیر گلوش نزاشته ک شما از اینایی ک میندازی گردن یه طرف فقط 

آره بابا منم مشکلم شوهرمه ک دیگه الان فقط برام ی تیکه گوشت تو خونه ست و هیچ احساسی بینمون نمونده، واقعا گویا راضیه زندگیشو بخاطر دیگران خراب کنه، اولین بار ک دیدم ب دختر  داییش گفت تو تاج سرمی کلی باهاش برخورد کردم ک ب ی زن نامحرم نگو چون از شوهرش زده میشه و جذب تو میشه ولی گویا شوهر خودمم قرضش همینه میخواد جوری رفتار کنه ک بین خانما ادم خوبی شناخته بشه ک خیلیم موفق بوده، فک کنم تعداد مخاطبین زنش از مرد بیشتر باشه

دوستای گلم، میشه برای آرامش روح مامان مهربونم یه صلوات بفرستید؟ممنون
اگه قبول نمیکنه کارش اشتباهه بگو باشه لابد من تشخیص نمیدم. میرم از پدر و مادرت و خانواده شوهر اون زن ...

منم همین حرفا رو گفتم ولی آدمی ک خوابه میشه از خواب بیدار کرد ولی ادمی ک خودشو زده ب خواب ن. من تنها راه حل زندگیمو این میبینم ک منم بشم مثل خودش، چون هر کاری میکنم اون نمیتونه مثل من بشه و شدیدا مقاومت میکنه

چقدر عاقلی ماشالله ایشالله شوهرت سر عقل بیاد و بهت ین ها برات رقم بخورخ

مرسی من همه چیم خوبه از جمله عقلم ولی متأسفانه شوهرم خوشی زده زیر دلش، تازه چند وقت بود زندگیمون رو ب راه شده بود و اختلافی بینمون نبود خودش انگار دنبال هیجانه،

منم همین حرفا رو گفتم ولی آدمی ک خوابه میشه از خواب بیدار کرد ولی ادمی ک خودشو زده ب خواب ن. من تنها ...

به پدر و مادرش گفتی؟ با خاله شوهرت حرف زدی یه چیزی به دخترش بگه؟ وقتی از تو خجالت نمیکشه کاری کن جلوی همه شرمنده بشه.

مثل خودش نشو... ولی کاری رو که با تو میکنه بکن. کل توجهی که تا الان صرفش میکردی رو بذار روی یه کار یا هنری که دوست داری و پیشرفت کن. انگار کن که اصلا نیست. هرزگی مریضیه. لذتی نداره که تو هم بخوای ببری.

با خرابات نشینان ز کرامات ملاف... هر سخن وقتی و هر نکته مکانی دارد
چی بگم عزیز دلم برات صلوات فرستادم اگه تونستی یکاری کن دست ازین کاراش برداره اگه نه قید این شوهر و ب ...

الانم همینجورم، منی ک عاشقش بودم و برای بودن کنارش لحظه شماری میکردم، الان اینجوری شدم جالبه هنوزم مقصر منو میبینه میگه تو اوایل نیمه پر لیوان رو میدیدی الان نیمه خالی!

الانم همینجورم، منی ک عاشقش بودم و برای بودن کنارش لحظه شماری میکردم، الان اینجوری شدم جالبه هنوزم م ...

خدا عقلش بده بحق فاطمه زهرا

دوست عزیز من پست که از نظر خودم درسته رو میزارم و هیچ اعتنایی به مخالف یا موافق بودنت با اون حرف ندارم😊ریپلای شدن توسط افراد روشنفکر اکیدا ممنوع🚫
مدرک جمع کن از پیاماشون عکس بگیر جلوی خوانواده شوهرت و خوانواده دختر داییش اون عکس هارو نشون بده هر ...

آره کسی ک ذات پاکی داشته باشه، با این کارا وجودشو الوده نمیکنه

آره کسی ک ذات پاکی داشته باشه، با این کارا وجودشو الوده نمیکنه

😞😞

دوست عزیز من پست که از نظر خودم درسته رو میزارم و هیچ اعتنایی به مخالف یا موافق بودنت با اون حرف ندارم😊ریپلای شدن توسط افراد روشنفکر اکیدا ممنوع🚫
چه قدر دختره هرزس خدا لعنتش کنه.عزیزم شما خودت به اندازه این دختره قربون صدقه شوهرت میری؟ یه وقت کمب ...

دیشب بهش گفتم من چ کوتاهی در حقت میکنم بهم بگو تا خودمو اصلاح کنم اصلا ربطی ب اون نداره خودم ی زن داداش دارم ک داداشم از همه لحاظ عاشقهشه و تامینش میکنه گاهی ب خودم میگم اگه من شبیه اون بودم شوهرم روزی هزااار بار بهم خیانت جنسی میکرد همه چی ب ذات ادم برمیگرده

هیچوقت سطح خودتو در حد شوهرت و دختر داییش نکن اونوقت چه تفاوتی با اونا داری؟؟؟

من در شان خودم نمیبینم مثل کولیا عربده‌کشی کنم و کولی بازی در بیارم زندگی رو ول میکنم میرم کسی ک لیاقت منو نداره خب نداره چرا من بجنگم ک تو زندگیش بمونم؟

به پدر و مادرش گفتی؟ با خاله شوهرت حرف زدی یه چیزی به دخترش بگه؟ وقتی از تو خجالت نمیکشه کاری کن جلو ...

ب موقع اش همه کار میکنم ولی فک کنم شوهرم ب خانواده داییش گفته خانمم رو ارتباطای ما حساسه جلو من اسم اون دخترشونو نمیارن تا حالا نشده من برم خونه شون اونم باشه نمیدونم چطور میشه هر وقت شوهرم تنها میره اونم اونجاست، تازه زن داییش ب شوهرم گفته ک اون درگیره باشوهرش و دعوا کرده، نمیدونم ب شوهر من چ ربطی داره ک باید این حرفا رو بهش بگه همین زنداییش پیش من میگه الان دخترم خوب شده با شوهرش!!!

اون قبول نداره ک مشکل از خودشه  فکر میکنه همه کره زمین مشکل دارن ولی اون ن

خوب بنظر میاد همسر شما آدم بشو نیست کلا و باید یکی چنان گوششو بکشه که اگه مرده دیگه بره سراغ هرزگی