2777
2789

چقد بعضی زنا بیشرف هستن از زندگیت راضی نیستی نباش خوب بجهنم جدا شو چمدونم برو یه قلتی بکن چرا میخوای یه مرد زن دار و جذب خودت بکنی ولی اسی خدایی ببخشید شوهر خودتم خیلی بی شعور و بی غیرته با یه زن شوهر دار ارتباط داره در صورتی که خودش متاهل هست مطمعن باش همچین مردی حتا رو زن خودشم غیرت نداره حتا اگه اونو با صد نفر ببینه

دوست عزیز من پست که از نظر خودم درسته رو میزارم و هیچ اعتنایی به مخالف یا موافق بودنت با اون حرف ندارم😊ریپلای شدن توسط افراد روشنفکر اکیدا ممنوع🚫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بودم دختر دایی رو بی ابرو‌میکردم سوای اینکه از خجالت شوهرم در میومدم

منم برنامم همینه ولی موندم با شوهرم چیکار کنم؟  راه حلش برا گندکاریاش اینه ک بگه مگه من باهاش خوابیدم، ب من شک داری تو شکاکی تمام. الانم داره عادی زندگی می کنه انگار هییچ خطایی نکرده همین کاراش منو سر لج میندازه و تنفرمو چندین برابر میکنه یعنی مردم من و ندیدم ی بار اشتباهشو گردن بگیره

دوستای گلم، میشه برای آرامش روح مامان مهربونم یه صلوات بفرستید؟ممنون
شوهرم میتونه وقتی اون زنگ میزنه یا پیام میده جوابشو نده، تا خیط بشه، دست از سرش برداره بره ب زندگیش ...

چه قدر دختره هرزس خدا لعنتش کنه.عزیزم شما خودت به اندازه این دختره قربون صدقه شوهرت میری؟ یه وقت کمبود محبت نباشه 

دارای آلرژی به هر نوع آدم سمی✌🦋  نامه ای ب نیمه گمشدم**(((: عزیزم خسته شدم ازبس هرکی رسید بهم گفتم نامزد دارم و دوست نداره با پسرا حرف بزنم من که اینقدر حواسم به نبودنت هست پیدا شو دیگه🥺😂بوس بهت
میتونه شوهرش جوابشو نده عجبا چاقو زیر گلوش نزاشته ک شما از اینایی ک میندازی گردن یه طرف فقط 

قطعا تقصیر دوطرفه😂

دارای آلرژی به هر نوع آدم سمی✌🦋  نامه ای ب نیمه گمشدم**(((: عزیزم خسته شدم ازبس هرکی رسید بهم گفتم نامزد دارم و دوست نداره با پسرا حرف بزنم من که اینقدر حواسم به نبودنت هست پیدا شو دیگه🥺😂بوس بهت
منم برنامم همینه ولی موندم با شوهرم چیکار کنم؟  راه حلش برا گندکاریاش اینه ک بگه مگه من باهاش خ ...

اره آشغال شوهر منم میگه مگه باهاش خوابیدم ..تا رسوا نشن ول نمیکنن باید داغ بشن که دیگه همچین غلطی نکنن

من پسرعموم تو اینستا گاهی جواب استوریامو میده ولی من بخاطر اینکه خانومش حساس نشه خیلی سرد و سریع واک ...

شوهر منم اولین بار اینو تو اینستا پیدا کرد، قبلش ازشون شماره ای چیزی نداشت، گاهی وقتا شیطونه میگه بزنم ب اون درش منم بشم یکی مثل دختر داییش، آخه منم خیلی نیاز ب درد و دل دارم ولی شوهرم این قدر پی دردو دلای دخترای  دیگه هست ک وقت نمیکنه ب حرفای من گوش کنه، تا میاد خونه گوشی دستش میگیره تا آخرین لحظه ک بیداره

منم برنامم همینه ولی موندم با شوهرم چیکار کنم؟  راه حلش برا گندکاریاش اینه ک بگه مگه من باهاش خ ...

مدرک جمع کن از پیاماشون عکس بگیر جلوی خوانواده شوهرت و خوانواده دختر داییش اون عکس هارو نشون بده هر دوتاشون و بی ابرو کن شوهر خودتم خیلی خیلی بی ... حقشونه بی آبرو بشن هرچند اینجور ادما اگه آبرو داشتن هیچوقت سمت این کارا نمیرفتن

دوست عزیز من پست که از نظر خودم درسته رو میزارم و هیچ اعتنایی به مخالف یا موافق بودنت با اون حرف ندارم😊ریپلای شدن توسط افراد روشنفکر اکیدا ممنوع🚫
شوهر منم اولین بار اینو تو اینستا پیدا کرد، قبلش ازشون شماره ای چیزی نداشت، گاهی وقتا شیطونه میگه بز ...

هیچوقت سطح خودتو در حد شوهرت و دختر داییش نکن اونوقت چه تفاوتی با اونا داری؟؟؟

دامبلدور: هری رنج کشیدن نشون میده تو هنوز یک انسانی درد بخشی از انسان بودنه هری:پسمن نمیخوام انسان باشم.
چقد بعضی زنا بیشرف هستن از زندگیت راضی نیستی نباش خوب بجهنم جدا شو چمدونم برو یه قلتی بکن چرا میخوای ...

مشکل اصلی شوهر خودمه چون خیلی قاطی نامحرماست و باهاشون گرم میگیره اصلا از لحاظ شرعی گناهه زن و مرد نامحرم با هم حتی تو فضای مجازی خلوت کنن، من ک میدونستم شوهرم با خیلیا در ارتباطه چون ۲۴ ساعته گوشی دستش بود با چند تا رمز و قفل!!!

خوب عزیزگرامی شما میخای چیکار کنی دوتا بچه داری و ی شوهر خیانتکار با دختره حرف بزن خودشا پس بکشهاینج ...

این دختر بره دیگه دختری پیدا نمیشه؟شوهر خودم باید مرد باشه و ب همسرش خیانت نکنه، ب زندگیش وفادار باشه و متعهد

مشکل اصلی شوهر خودمه چون خیلی قاطی نامحرماست و باهاشون گرم میگیره اصلا از لحاظ شرعی گناهه زن و مرد ن ...

چی بگم عزیز دلم برات صلوات فرستادم اگه تونستی یکاری کن دست ازین کاراش برداره اگه نه قید این شوهر و بزن یعنی نه اینکه طلاق بگیری بخاطر بچه هات بمون اما انگار اونی وجود نداره

مرسی از لطفتون خانم 🙏 اون که اره 

ممنون

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
این دختر بره دیگه دختری پیدا نمیشه؟شوهر خودم باید مرد باشه و ب همسرش خیانت نکنه، ب زندگیش وفادار باش ...

دقیقا

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
این دختر بره دیگه دختری پیدا نمیشه؟شوهر خودم باید مرد باشه و ب همسرش خیانت نکنه، ب زندگیش وفادار باش ...

چقدر عاقلی ماشالله

ایشالله شوهرت سر عقل بیاد و بهت ین ها برات رقم بخورخ

تیکر تولد چهار سالگی پسرم