دختر داییش متاهله و دو تا بچه ام داره ما هم همینطور، اصلا از زندگیش راضی نیست و همیشه دعوا دارن، اون وقت، سنگ صبورش شده شوهرم من، ۳ سال پیش دیدم خیلی گفت و گو هاشون خارج از عرفه، جلو شو گرفتمو شوهرمم برای بستن دهن من(ن اینکه قلبا قبول داشته باشه ک کارش اشتباهه)، قول داد و دست رو قران گذاشت ک دیگه باهاش ارتباط نداشته باشه
دوستای گلم، میشه برای آرامش روح مامان مهربونم یه صلوات بفرستید؟ممنون
دیشب میخواست ی عکس بهم نشون بده، یهو ی پیام اومد تو واتس آپ دیدم دختر داییشه کل پیاماشونو خوندم ...
عزیزم خیلی سخته واقعا ماهم ناراحت شدیم😥
چیزی که به نظر درست میاد اینه که به شوهر بی غیرتش بگی زنت افسار پاره کرده جلوشو بگیر وگرنه آبروشو میبرم تو کل فامیل
دارای آلرژی به هر نوع آدم سمی✌🦋 نامه ای ب نیمهگمشدم**(((: عزیزم خسته شدم ازبس هرکی رسید بهم گفتم نامزد دارم و دوست نداره با پسرا حرف بزنم من که اینقدر حواسم به نبودنت هست پیدا شو دیگه🥺😂بوس بهت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب در اصل که اشتباهه کلا خانم ولی یه تایم هایی هستش که طرف واقعا قصد بدی نداره،منم واسه این گفتم ذهن ...
نه چرا ناراحت ....اما واقعا درد دل کردن زن ومرد متاهل نامحرم اشتباهه حتی اگه قصدی نباشه چون بعدا حتما تبدیل به قصد میشه
دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد. اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
نداره، خدا رم قبول نداره کلا هیچ چارچوبی برا زندگیش نداره، مثل بی دینا
ای باباااا
دارای آلرژی به هر نوع آدم سمی✌🦋 نامه ای ب نیمهگمشدم**(((: عزیزم خسته شدم ازبس هرکی رسید بهم گفتم نامزد دارم و دوست نداره با پسرا حرف بزنم من که اینقدر حواسم به نبودنت هست پیدا شو دیگه🥺😂بوس بهت
تقصیر دخترس اومده طرف شوهرتون. به اون شوهرش بگو جلو زنشو بگیره چه آدمایی پیدا میشن
شوهرم میتونه وقتی اون زنگ میزنه یا پیام میده جوابشو نده، تا خیط بشه، دست از سرش برداره بره ب زندگیش و شوهر خودش برسه، ن ک قربون و صدقه شوهر مردم بره.ولی شوهرم با وجود حساسیت من بازم پنهانی این کارو میکنه، واقعا خیانت واقعی همینه، زندگیشو داره ویرون میکنه بخاطر دختر داییش
دوستای گلم، میشه برای آرامش روح مامان مهربونم یه صلوات بفرستید؟ممنون