2777
2789
عنوان

خانما ببینید توی برنجمون این چیه😥

| مشاهده متن کامل بحث + 26963 بازدید | 108 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ببر پس بده.            من چندباری پیش اومد بردم پسش دادم.   فکر کردن زرنگن.   هر چی برنج اشغال فاسده.   میکنن تو گونی برنج خوب میفروشن ب مردم پس بده عزیزم

تو همانی ک دلم لک زده لبخندش را      
خب من حالم بهم میخوره دیگه ازش چندش هست واقعا

واااا مگه بار اولته برنج ایرانی دیدی یا خریدی ؟

توی برنجای ایرانی فضله موش زیاده حالا هی بگو حالم بهم میخوره 

باید قشنگ پاکش کنی بعدم مثل همیشه بشوری و بزاری بپزه انقد ادا و اطوار نداره که 

نی نی یار عزیز کاربری قبلی منو خودت حذف کن عزیزم چجوری بهت پیام بدم آخه نمیدونم😔@نی-نی-یار-پنج
واااا مگه بار اولته برنج ایرانی دیدی یا خریدی ؟ توی برنجای ایرانی فضله موش زیاده حالا هی بگو حالم ب ...

من خودم دیدم فضله توی برنج ولی خیلی کم انگشت شمار که به نظرم چند تا دونه طبیعیه😐

نی نی یار عزیز کاربری قبلی منو خودت حذف کن عزیزم چجوری بهت پیام بدم آخه نمیدونم😔@نی-نی-یار-پنج

منم تا حالا ندیدم تو برنج فضله باشه

نه این سالهای متاهلی نه وقتی دختر خونه بودم

چه اصراریه میگید عیب نداره پاک کن بشور

خوب موش منشا کلی بیماری خطرناک هس 

عزیزم ببر پس بده خوب

چه کاریه باهربار خوردن ادم یادش بیفته زهر مارش میشه

اسی جان

خب اینا تو برنج معمولا پیدا میشن

اولا که برنج رو پاک کن  تمیز

بعد خوب بشور

اگه موقع شستن دیدی فضله داره برنج نجس میشه باید سه بار  ظرفی که برنج تو میشوری رو با آب پرکنی تا سرریز بشه و خالی کنی

اینجوری هم برنج و هم ظرف پاک میشن

ولی اگه بعد پخت دیدی بریز دور نجس هست و مریضی بدی از فضله منتقل میشه

شما فکر می کنید میریم نون می خریم یکی اونجا واستاده دائما نونوایی  و استرلیزه می کنه آردا خو نه موش ومارمولکه تازه هیچ جورم نمیشه شست یا تمیزش کرد همونو نون می پزن میدن دستمون،باز خیالت راحت باشه برنج میتو نی پاک کنی وحسابی بشوری،برنج خیلی گرون شده صحبتشه به مرز ۳۰۰ هم می رسه!

واااا مگه بار اولته برنج ایرانی دیدی یا خریدی ؟ توی برنجای ایرانی فضله موش زیاده حالا هی بگو حالم ب ...

عزیزم حرف من ربطی به ادا و اطوار داره الان ؟؟؟

من واقعا بدم میاد دونه دونه مدفوع موش رو با دستم بردارم از تو برنج بعد همون برنج رو بپزم و بخورم،الان این اداست؟

اتفاقا جالبه بدونید من شمالی هستم،شمال به دنیا اومدم و بزرگ شدم و همیشه برنج ایرانی از کشاورزا که فامیلامون هستن خریدیم،اولین بارم هست برامون پیش اومده همچین چیزی

من خودم دیدم فضله توی برنج ولی خیلی کم انگشت شمار که به نظرم چند تا دونه طبیعیه😐

توی یه مشت برنج ۷تا فضله موش و دو تاهم فضله ی سفیدک دار که نمیدونم گنجشکه یا مارمولک

منم تا حالا ندیدم تو برنج فضله باشه نه این سالهای متاهلی نه وقتی دختر خونه بودم چه اصراریه میگید ع ...

دقیقا اخه همینه،بعد میگن چقد ادا اطوار داری

مدفوع موش منشا هزار تا بیماریه،،،دقیقا چون خودم کادر درمانم خیلی واضح میدونم که چه عوامل عفونی توی مدفوعش هست

شما فکر می کنید میریم نون می خریم یکی اونجا واستاده دائما نونوایی  و استرلیزه می کنه آردا خو نه ...

خب ولی اخه اگه لای نون مو یا مدفوع مارمولک و موش و گربه هم باشه اون نونو نمیخوریم