2777
2789
عنوان

marzi و تاکوی تخم مرغ 😁😋

17644 بازدید | 157 پست

اسم این مدل تخم مرغ همزده رو من گذاشتم تاکو چون شبیه ساندویچ تاکو هست😁😁 

معمولا به عنوان یه شام سبک برای دخترم درستش میکنم خیلی لذیذ و عالی میشه👇🏻

یه پیاز رو خلالی تفت بدید تا طلایی بشه یه تیکه سینه مرغ رو بپزید و نگینی خرد کنید و به پیاز اضافه کنید و تفت بدید یه قارچ اسلایس شده و یه تیکه فلفل دلمه ای نگینی هم اضافه کنید ادویه هر چی دوست دارید بزنید من کمی نمک و کمی فلفل میزنم در انتها هم کمی رب گوجه بزنید و تفت بدید و کنار بذارید 👇🏻

یه دونه تخم مرغ + یک یا دو تا تخم بلدرچین رو توی یه کاسه بشکنید و بهش یه پنس نمک و کمی آویشن بزنید و هم بزنید 

بعد ته تابه رو با کمی روغن گیاهی چرب کنید و تخم مرغ رو بریزید👇🏻

یه طرفش که سرخ شد برگردونید و کمی پنیر پیتزا یه طرفش بریزید و مایه ای که درست کردید رو هم یه طرفش روی پنیرها پخش کنید و باز روی مایه پنیر بریزید(اینجا باید سریع باشید)👇🏻

بعد اون طرف رو برگردونید روی مایه که به شکل یه نیم دایره بشه بعد دو طرفش رو برشته کنید👇🏻

تمام👇🏻

سرو کنید و نوش جان کنید😍

البته این مقدار مواد که گفتم یه وعده برای کودک هست اگر برای خودتون میخواید مواد رو بیشتر کنید😘

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دلم خواست     مرسی بابت تاپیک مفیدت     دخترت مشکل دندوناش حل شد؟

😍 

بله فعلا که اوکی هست 

البته دوبار تحت بیهوشی کامل ترمیم دندان داشته تا الان

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نوش جونتون😍

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
سلام مرضی جونم خسته نباشی چقدردستورمفیدگذاشتی مرسی ازت راستی روز موفرفری ها روبه آیه خانوم ژزاب تبری ...

سلام عزیزم 

قربون محبتت 

ممنونم عزیز مهربونم 😘😘😘

امروز خیلی از خاله های مهربونش این روز رو بهش تبریک گفتند از طرف آبه گلی از شما خاله نازنینم هم تشکر میکنم و میبوسمتون😘

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم  قربون محبتت  ممنونم عزیز مهربونم 😘😘😘 امروز خیلی از خاله های مهربونش این ...

وای خدااااا😍😍😍خرمن هاشوماشاالله بهش باشه

منم روی ماهشومیبوسم

بلهههههه.....‌آیه خانوم خاطرخواه زیاداره دیگه

به نام خدا:وزن شروع۷۳وزن هدف ۶۳ گروه آبی_۰۰/۱۲/۳
وای خدااااا😍😍😍خرمن هاشوماشاالله بهش باشه منم روی ماهشومیبوسم بلهههههه.....‌آیه خانوم خاطرخواه ز ...

ممنونم عزیزدلم 

از مهربونی شماست 

ماشاالله به عزیزانت ❤️

قربونت برم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم  قربون محبتت  ممنونم عزیز مهربونم 😘😘😘 امروز خیلی از خاله های مهربونش این ...

سلام عزیزم خدا نگهدار گل قشنگت باشه به همراه خانواده😘😍🌹

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم