2777
2789
عنوان

بی بی چکم هاله کمرنگ داره

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس مثل همیم

اره چه علایمی داری 

من وسطای سیکل سینه درد گرفتم الانم همش دل درد پریودی میگیره ول میکنه میرم دسشویی خبری نیست دوتا بیبی هم زدن هردو حاله انداخت 

هاله ای که به زورررررر معلومه 

اینم بگم من بعد پریودم رابطه داشتم دیگه نمیدونم اونموقع بگیره یا نه🙄🥺

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿
اره چه علایمی داری  من وسطای سیکل سینه درد گرفتم الانم همش دل درد پریودی میگیره ول میکنه میرم ...

وایی من کمر درد و دل درد داشتم بعد کم شد دوباره الان که یکی دوروز تا موعدم پا درد دارم و کمر درد

وایی من کمر درد و دل درد داشتم بعد کم شد دوباره الان که یکی دوروز تا موعدم پا درد دارم و کمر درد

به نظرت من باردارم؟ 

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿
آره خواهری چرا نباشی باز دوباره فردا صبح بزن ببین پر رنگ شده یا نه؟

میترسم 🥺

منم خیلی میترسم چون ۴ماه پیشم بارداری شیمیایی داشتم🥺

بارداری شیمیایی چطوری دیگه 🙁

بی بی چک مثبت جواب آزمایش مثبت ولی خودش خود به خود میوفته🥲خیلی ضد حال

وای چه بدددددد 

ببین من این ماه سیاه دونه و عسل خوردم با سیاه دونه و خرما میتونه بیبی چک که هاله انداخته از اون باشه یعنی کاذب باشه

وای چه بدددددد  ببین من این ماه سیاه دونه و عسل خوردم با سیاه دونه و خرما میتونه بیبی چک که ها ...

نه کاذب نیست،منم دقیقا این ماه روغن سیاهدونه به زیر شکمم مالیدم

سلام عزیزم

ببخشید شما باردار بودی؟

منم مثله شمام 

۷ روز قبل موعد بی بی چک مدیکور زدم هاله انداخت

ظهرش ویتاساین زدم اونم هاله انداخت

فرداش خودکاری خارجی زدم هاله انداخت بازم امروز ظهر زدم هاله انداخت

ولی خمشون هالشون خیلییییی کمرنگه

۴روز ب موعدم‌مونده

نمیدونم خیلی بلا تکلیفم