2777
2789
عنوان

رشته ریاضی دبیرستان

172 بازدید | 12 پست

خوبه؟آینده شغلی داره؟عمران اگه دانشگاه ادامه یدم؟خودم هنر دوست دارم ولی خانواده میگن برو نظری تجربی مشاغل رو دوست ندارم انسانی هم درساشو

ریاضیت خوبه؟ علاقه داری؟ اگه بله میتونی تا کنکور تصمیمم بگیری که کنکور هنر هم بدی

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عمرانم 

بستگی به خودت و پشتکارت داره 

اگه بیای عمران خب راحت تر میتونی مهاجرت کنی چون بورسیه های زیادی داره 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

سلام. ببین اگر واقعا استعدادش رو داری انتخابش کن. من خودم ریاضی میخونم.

ریاضی با اونچه که بقیه میگن متفاوته باید صبر و حوصله بالایی داشته باشی از بازی با اعداد خسته نشی. باید قدرت تشخیص اینکه هر مسئله از چه راهی میره رو داشته باشی.

ببین واقعا توی چی استعداد داری همونو پیشو بگیر عمرانی که تو تصورش میکنی با عمران واقعی فرق داره. رشته های ریاضی روحیه جنگده میخوان...و فقط ریاضی بلکه همه رشته ها

اگر درامد اولویت داره برات برو هنر واگر واقعا درسخونی بیا سمت نظری ها

کنکور ریاضی سخته؟

عزیزم کنکور برای کسی که سهمیه و پول نداشته باشه خیلی سخته :) 

ولی خب مهم نیست کدوم دانشگاه درس خوندی چون توی رشته خودم بیشتر به مهارت و معدلت نگاه میکنن 

برای خارج هم اول معدل بعد نمره زبان بعد مقاله بعد مهارت نگاه میکنن 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

بعدم یه چیز دیگه درباره رشته خودم که عمرانه اینه که نسبت به رشته های مهندسی دیگه زیاد محاسبات ریاضی و پیچیده نداره 😂

ریاضیم ۱۸_۱۹

خوبه نمره ات 

علاقه و شرایط رو بسنج چون رشته هنر رو انتخاب کنی سخته تغییر رشته و مشکلاتی داره

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
کنکور ریاضی سخته؟

نسبت به تجربی خیلی بهتره

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام