2777
2789
عنوان

امروز تاپیک ها خیلی مسخره بود قبول دارید 🤝🏻🤝🏻🤝🏻🤝🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 52 پست
دقت نمیکنم  همبازی بچگیامع  انشالله ۲۵ سالم ک شد عروسی میگیرم  با ازدواج زیر ۲۵ مخ ...

الهی ننه 

مبارکه

منم مخالف بودم الان افتادم تو تو دام عاشقی نفهمیدم نفهمیدم 😂

بیا بغلم خوشبخت بشی

زندگی رو واسه خودت سخت نکن🤎🧸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی ننه  مبارکه منم مخالف بودم الان افتادم تو تو دام عاشقی نفهمیدم نفهمیدم 😂 بیا بغلم خوشب ...

فدااای تو😂❤‍🩹 

اومدممممم👩🏻‍🦯

چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمی‌کرد..‌.🤍🫶🏻                                عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍                                                      یکدانه_هسدم
کلاس دوازدهمم کنکور دارم هیق شوهر و اینا ندارم داستان بگم🥺😂💆🏻‍♀️

ایشالله که قبولی من تو رو توی همه تاپیک ها دیدم بلا نگرفته 😂

چه رشته ای میخونی؟

هدفت چیه

ایشالله که قبولی من تو رو توی همه تاپیک ها دیدم بلا نگرفته 😂 چه رشته ای میخونی؟ هدفت چیه

فدات ک همه جا هستم😂😎

تجربی میخونم

دندون پزشکی امسال امتحانی میخوام بدم برا سال بعد بخونم

خب بنده مجرد هستم یک عدد دانشجوی بدبخت که ۲۰۰ تا صفحه جزوه رو دستش مونده🙄خسته ام هست و نمیدونه جه ...

محردی دوره عشق و حاله خواهرم

وای جزوه دانشگاه خیلی بدههه 

اما فدا سرت کم کم شروع کن به بعدش فکر کن که قراره بری بیرون بگردی و کارایی کنی که خوشحالت می کنه

فدات ک همه جا هستم😂😎 تجربی میخونم دندون پزشکی امسال امتحانی میخوام بدم برا سال بعد بخونم

آفرین بهت بچه های تجربی واقعا گناه دارن مظلوم هستن اما شیطونی بسیار دارن 😝😂 

ایشالله قبول بشی گلم

محردی دوره عشق و حاله خواهرم وای جزوه دانشگاه خیلی بدههه  اما فدا سرت کم کم شروع کن به بعدش ف ...

بله خودمم به این نتیجه رسیدم😂💛

اره ریخت این ورقه هارو ک میبینم حالم میخواد بهم بخوره😑😂

باید تا شب بشینم بخونم فقط

مرسی از انگیزت😍

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....
نشی بمونی تازه عروس که داره میوفته تو دام عاشقی آخ جون

افتادع بودم از بچگی🥲😂 

حیح😁👩🏻‍🦯

چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمی‌کرد..‌.🤍🫶🏻                                عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍                                                      یکدانه_هسدم
بله خودمم به این نتیجه رسیدم😂💛 اره ریخت این ورقه هارو ک میبینم حالم میخواد بهم بخوره😑😂 باید تا ...

یادم نیار اون دوره رو من میخوندم از استرس یه بار به جای برگه امتحان برگه تقلب رو تحویل دادم 😂🤦🏻‍♀️

بخون تا شب وقت داری نگران نباش 

فدات قشنگم