2777
2789
عنوان

امروز تاپیک ها خیلی مسخره بود قبول دارید 🤝🏻🤝🏻🤝🏻🤝🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 52 پست

امروز کلا روز بدی بود تنها رفتم سرم بزنم کسی ک هشت سال پیش نتونستم بهش برسم دیدم . و اون پول سرم رو ب پرستار حساب کرد 

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بگم؟

شاید باورتون نشه ولی منو همسرم سالها تو یه کوچه بودیم تقریبا

یعنی حدود ۷ سالی میشد خانوادشو میشناختیم کااامل

ولی هرگز تا روز خواستگاری از وجود همسرم اطلاع نداشتیم

یعنی نمیدونستیم همچین پسری هم دارن😂😂😎

فک کنید چقد این بچه کاری ومثبت بوده🤩

روز خواستگاری دیدمش

فرداشم نامزد شدیم 🤒🤒

دقت نمیکنم 

همبازی بچگیامع 

انشالله ۲۵ سالم ک شد عروسی میگیرم 

با ازدواج زیر ۲۵ مخالفم 

ولی نامزد و اینا نع 

چون ترس از دست دادنس رو داشتم نامزدیم 

۲۳ سالمع 

بغل🥺

چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمی‌کرد..‌.🤍🫶🏻                                عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍                                                      یکدانه_هسدم
امروز کلا روز بدی بود تنها رفتم سرم بزنم کسی ک هشت سال پیش نتونستم بهش برسم دیدم . و اون پول سرم رو ...

آخی امیدوارم خوب بشی

مطمئن باش اونم الان خاله تو رو داره اگه دوستت داشته

زندگی رو واسه خودت سخت نکن🤎🧸
من افت فشار داشتم چقدر از عادتت گذشته اقدام کردی؟

سه روز مونده به موعد، اقدام داشتم لتروزلم خوردم، هیچوقتتتت سابقه سرگیجه نداشتم

خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️
من بگم؟ شاید باورتون نشه ولی منو همسرم سالها تو یه کوچه بودیم تقریبا یعنی حدود ۷ سالی میشد خانو ...

با کمال میل بفرما 

خسته نباشید چه دختر خوبی بودی مثبت 

عروس خانم حالا متاهل بودن چه حسی داره

زندگی رو واسه خودت سخت نکن🤎🧸

خب بنده مجرد هستم

یک عدد دانشجوی بدبخت که ۲۰۰ تا صفحه جزوه رو دستش مونده🙄خسته ام هست و نمیدونه جه خاکی به سر بریزه😐😐

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....