2777
2789
عنوان

بزرگ وکوچک بودن لپ نوزاد

2377 بازدید | 14 پست

دخترم یک و ماه و 6 روزشه جدیدا متوجه شدم یکی از لپ هاش بزرگتر از اونیکیه نمیدونم اوایل همین طوری بوده یانه کسی هست این مشکل و داشته بچش خود به خود خوب میشه یا باید دکتر خاصی ببرم؟ 

شاید حساس شدی برای اینکه خیالت راحت بشه به دکتر اطفال نشون بده 

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخ منم همین دغدغه رو داشتم ولی بخاطر تپلی بود خیلی عادیه من از بی تجربگی نگران شده بودم

نمیدونم خدا کنه ولی من قشنگ حس میکنم انواری اونطرفش سمت زیر گوشش تا چانه اش برامده تر تپلی تره بیشتر هم به همون سمت میخوابه 

نمیدونم خدا کنه ولی من قشنگ حس میکنم انواری اونطرفش سمت زیر گوشش تا چانه اش برامده تر تپلی تره بیشتر ...

جای نگرانی نداره ولی میبری مرکز بهداشت برا قد و وزن بهشون بگو که نیازه ببرم دکتر یا مشکل خاصی نیست

مَن تَمامم پُر ازين حالتِ بي حوصلگيست💔
سلام لپ بچه منم همیجوره  شما چیکار کردین؟  درست شد لپ بچتون

سلام نه هنوز دکتر هم که بردمش گفت به یه سمت بیشتر نمیخوابه؟ 

گفتم چرا سمت راستش که تپلی تره گفت پس به سمت چپ بخوانش ولی تاثیری نداشته تا الان 

بهداشت هم که رفتم گفت زیاد معلوم نیست حساس شدی ولی خودشون دقت نمیکنن و براشون زیاد مهم نیست گفت صورتشه کاریش نمیشه کرد خودش درست میشه حساس نشو😞

سلام گلم اره الان هردو لپش تپلیه ویه اندازس😄😘

چیکار کردی ک درست شد؟ چند وقت کشید دختر من الان داره ۶ ماهو پر میکنه ولی لپش همچنان کوچیک بزرگه دیروز انقدر گریه کردم براش الان مریض شدم از ناراحتی

راستش دقیق یادم نیست راستش از 4 ماهگی دورسرش رشدش بیشتر از نمودار بود دیگه کلا درگیر اون قضیه بودم لپش از یادم رفت الان یکسالشه همه چیزش نرماله خداروشکر

شما هم شاید مثل من حساس شدی من حتی چشماشم کوچک بزرگ میدیم به هرکی میگفتم بهم میخندید که حساسی و بالاخره قسمت چپ و راست بدن یکم تفاوت دارن ولی من خیلی حسش میکردم الان دیگه چیزی معلوم نیست اگه بشینم دقت کنم باز یکم تفاوت حس میکنما ولی تو بهرش نمیرم چون چیز محسوس و واضحی نیست