2777
2789
عنوان

پول همچیز نیست

123 بازدید | 15 پست

خانوما انقدر معیار ازدواج رو فقط روی پول و ثروت نذارید

پول مهمه، امنیت مالی مهمه، اینکه آدم بتونه زندگی رو بچرخونه و برای آینده تلاش کنه ارزشمنده؛ اما همه چیز نیست

گاهی ممکنه کسی امکانات زیادی داشته باشه، خونه و ماشین و درآمد خوب داشته باشه، ولی وقتی وارد زندگی میشی ببینی آرامش نداری، احترام نیست محبت نیست و هر روز با دعوا و ناراحتی میگذره.

زندگی فقط با پول ساخته نمیشه؛ با اخلاق، درک کردن، وفاداری، احترام، صبوری و آرامشی که دو نفر کنار هم میسازن ساخته میشه

چه فایدهای داره بهترین امکانات رو داشته باشی ولی شبها با ناراحتی بخوابی؟

چه فایدهای داره سفر و خرید و پول باشه، ولی توی خونه احساس تنهایی و خستگی کنی؟

آدمی رو انتخاب کنید که کنار اون احساس امنیت و آرامش داشته باشید؛ کسی که در سختیها همراهتون باشه، نه فقط کسی که در روزهای خوب حضور داشته باشه.

پول میتونه کیفیت زندگی رو بهتر کنه، اما این آدمها هستن که به زندگی معنا میدن.

این حرفارو از رو تجربم میگم نه همینجور الکی

سلام من ژینـام..❤ عکس پروف خودمم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این بزرگ جلوه کردن پول در نظر یک انسان راه سقوط اخلاقی رو به روی خودش و اطرافیانش باز می کنه!

چون وقتی تحمل پایین و بالای دنیا رو نداری و خودت رو مقید کردی که همیشه پول و رفاه زیاد در اختیارت باشه اونوقت نمی تونی خودت رو محدود به کسب حلال کنی!

اونوقت مجبوری برای حفظ شغلت از پایمال شدن حقوق دیگران توسط بالادستی چشم پوشی کنی!

اونوقت زیرمیزی می گیری!

اختلاس می کنی!

ارتشا می کنی!

و...

ول کن بابا فکرکن طرف هم بداخلاقه هم پول نمیده نداره لااقل پولدار باشه ولی بداخلاقه بی پول قوز بالا ق ...

خب شوهر سابق من اینطور بود

سلامت روان صفر

ولی از لحاظ مالی اوکی

تو زندگی ک من توش خوشحال نباشم

چرا باید به خودم امید بدم

جای من نبودی

سلام من ژینـام..❤ عکس پروف خودمم

خب شوهر سابق من اینطور بودسلامت روان صفرولی از لحاظ مالی اوکیتو زندگی ک من توش خوشحال نباشمچرا باید ...

دیگه تا اون حد بداخلاقم نه دیگه . بعضیا مجبور بهموندنن به یهچیزی دلشون خوش باشه لااقل