سلام حالم خوب نی امدم خودم تنها سرم وصل کنم . نامزد سابقم همونی ک خیلی دوسش داشتم بابام نزاشت بهم برسیم . اینجا دیدمش . داشت خانمه سرم میزد بهم امده بود جلوم هی میگفت چی شده چرا تنهایی امدی . پرستاره هم همش نگا میکرد گفتم چیزی نیس یکم مریض شدم . پرستار سرم زد تو دستم گفت میشع سی . کارتم تو جیب شلوارم بود . امدم بلند شم کارت بردارم بدم اون زودتر کارتشو داد هرچی گفتم از این کارت نکش صبر کنید خودم میدم اون هم گفت نه بکش پرستاره هم کشید خیلی عصبی شدم حالم بدتر شده . کاش نیومدع بودم .خاک بر سر من 🥺
چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !? که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .
آخی عزیزم نمیدونه شما چه عشقو عاشقی پشت سر گذاشتید
میدونی من رو دستم اون وقتا سر خودش یه بار تو حموم کلی تیغ کشیدم . جاشون موندع اون یه دستم ک سالمه رگش پیدا نمیشه فقط همین دستم رگ داره استینمو زده بودم بالا نگا دستم کرد روشو برگردوند یعنی دلم میخاس اون لحظه بمیرم . خیلی حس بدی گرفتم
چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !? که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .
ب زور جلو اشکامو گرفته بودم . همش میگفت چت شده فاطمه . چرا تنها امدی .
دیگه اون ادم سابق نمیشی باور کن دل هر دوتون هنوز پیش همه.کاش تو هم مجرد بودی برمیگشتین به هم ولی دیگه باید فکرشو از سرت بیرون کنی خیلی سخته واقعا .خدا کمکت کنه حسرتش تا اخر تو دلت میمونه
عزیزم فراموشش کن بخاطربچت چون اگه بازم باهاش ازدواج کنی همع چی مثل قبل نمیشه خودتوبسپاردست سرنوشت وبی خیالی طی کن دنیاارزش این همه غم غصه رونداره بابچت خوش باش