2777
2789
عنوان

بیاین بگم چی شد . آبروم رفت + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 27505 بازدید | 136 پست
قلبم ب درد اومد  فقط اون لحظه ك صداشو شنيدي اسمتو صدا ميزد چ حالي شدي

بالا سرم وایساد بود گریم گرفته بود بغضم گرفته بود سرمو انداختم پایین . متوجه نشه . همش میگف فاطمع میگم چت شده اصلا چرا تنها امدی . سرمو انداختم پایین بغضم گرفته بود نمیتونستم حرف بزنم پرستارع هم با تعجب نگام میکرد به زور بغضمو قورت دادم گفتم چیزیم نیس یکم مریض شدم . نگاش افتاد ب دستم ک هشت سال پیش بخاطرش انقد تیغ کشیده بودم جاشون مونده بود روشو برگردوند رفت بیرون پرستارع گفت چقد نگرانت شده طفلی هول کرده بود . یه لبخند زدم هیچی نگفتم رفتم اتاق پشت پرده خابیدم رو‌تخت . دیدم صداش میاد . فک کردم الان بیاد داخل اما ب پرستار گف میشه برید ازش بپرسید چیزی لازم ندارع 

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

الان باپسرعموت خوبی؟

اره خوبیم. همسرم منو رسوند خودشم اصرار داشت بیاد. گفتم نه تو بچه رو ببر دوری بزنش اینجا بیاد داخل محیطش الوده مریض میشه 

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه

فک کنم تو گوگل هست بنویس . میخام داستان زندگیمو بنویسم . داستان سیاوش       . عین این متن رو بنویس میاره بالا

وای نفسم گرفت چه حس بدیه میدونه ازدواج کردی؟

مگه میشه ندونه وقتی نامزد بودیم با پسر عموم ک میومدن خونمون با هم رابطه خوبی داشتن . وقتی بعد دوسه ماه از عقدمون برگشت و فهمید . زنگ زد پسر عموم داد میزد چیکار کردی اون زن من بود چطور رفتی خاستکاری زن من 

داستانتو الان خوندم

اولین بار ت سایت با ی داستان اینقدر گریه کردم 🥲

بدبخت چی کشید بعد این همه سال اینجوری دید تورو

خدا میدونه الان چ حالی داره تا چن ماه درگیر همین ملاقات میشه

میدونم هنوز دوسش داری ک همه داستانو بعد چن سال مو ب مو تعریف کردی هم با دیدنش اینقد هول شدی

امیدوارم خدا ب دل دوتاتون آرامش بده

خاستم سرزنشت کنم ولی بعد چن سال و داشتن ی بچه دیدم درست نیست

فقط میدونم خدا از بابات و عموت نمیگذره بخاطر 4 تا دلی ک شکستن

داستانتو الان خوندم اولین بار ت سایت با ی داستان اینقدر گریه کردم 🥲 بدبخت چی کشید بعد این همه سال ...

عزیزدلم ببخشید که ناراحت شدی .

منو لایک کن داستانتو خوندم برگردم این تاپیک

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند

@آلوچه_سبزf    کاربری فاطمه که میخاستی بیا عزیزم

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
@آلوچه_سبزf      کاربری فاطمه که میخاستی بیا عزیزم

واییی مرسیییی خیلی دنبالش گشتممم

دستاشو میگیری تو اوج آرامش🖤من دیگه دستاتو هیچوقت نمیخوامش..زوم میکنه رو تو .. دوربین عکاسیش..معلومه از کارات چند وقته میشناسیش:) گریه نمیکنم وقتی با اون شادی🖤برام مهم نیستی✋🏻 از چشمم افتادی💔(بعد از یک سال رابطه خیلی صمیمی با کلی خاطرات و دیوونه بازی و عشقی که همه صداشو شنیده بودن!پا روی عشق و دلم گذاشت و ترکم کرد:)خلاصه که الان خانوم خونش یکی دیگس!مادر بچه های آیندش یکی دیگس..)اما من هنوزم به خودم و زندگیم امیدوارم و از خودم اسطوره میسازم💚🌱
مطمعنی منو میخاسته

آرههه وقتی ترکیدی خیلی ناراحت شدم دنبالت گشتم🥺🥺🥺

دستاشو میگیری تو اوج آرامش🖤من دیگه دستاتو هیچوقت نمیخوامش..زوم میکنه رو تو .. دوربین عکاسیش..معلومه از کارات چند وقته میشناسیش:) گریه نمیکنم وقتی با اون شادی🖤برام مهم نیستی✋🏻 از چشمم افتادی💔(بعد از یک سال رابطه خیلی صمیمی با کلی خاطرات و دیوونه بازی و عشقی که همه صداشو شنیده بودن!پا روی عشق و دلم گذاشت و ترکم کرد:)خلاصه که الان خانوم خونش یکی دیگس!مادر بچه های آیندش یکی دیگس..)اما من هنوزم به خودم و زندگیم امیدوارم و از خودم اسطوره میسازم💚🌱
آرههه وقتی ترکیدی خیلی ناراحت شدم دنبالت گشتم🥺🥺🥺

راست میگی؟؟ . وای فک نمیکردم کسی نگرانم شه 🥺🥺 عشقم چقد مهربونی تو 🌺🌺 قلبم اکلیلی شد