برای چه بیماری هایی مناسب است ؟ برنج یاسمن نسبت به انواع دیگر طولانی تر است و برای تهیه پلو استفاده می شود. فوایدی در پیشگیری از آلزایمر و سرطان دارد . کالری بالایی دارد . برنج ، که اغلب در غذا های ایرانی و جهان استفاده می شود ، انواع مختلفی دارد . برنج یاسمن یکی از آن ها است . کسانی که طعم معطر می خواهند می توانند این نوع برنج را ترجیح دهند . رنگ آن سفید است . دانه های آن بلند است . بوی متمایزی دارد. اگر بخواهیم برنج یاسمن را از نظر شباهت با برنج ایرانی تطابق دهیم می توان گفت از نظر خوش خوراک بود و دانه ی بلند مانند برنج شمال است و از نظر عطر و بو مانند برنج عنبربو خوزستان می باشد.
چرا برنج شیرودی بهترین جایگزین برای برنج خارجی است؟
انتخاب برنج شیرودی و خرید این نوع از برنج پرمحصول ایرانی از هر نظر به نفع شما خواهد بود و ویژگیهای قابل توجه این برنج خوشپخت، تایید کننده این موضوع میباشند. از جمله مهمترین مزایای خرید این برنج ، قیمت بسیار مناسب آن در برابر قیمت برنج شمال و ارقام مختلف است.
بسیاری از افراد تنها برای صرف هزینهی پایینتر هر نوع برنج بیکیفیت خارجی را با قیمتهای مختلف تهیه و مصرف میکنند، این در حالی است که میتوانند برنجی با کیفیت بالاتر همچون برنج شیرودی را با قیمتی بسیار مناسبتر خریداری کنند.
با این که شیرودی از لحاظ ظاهری شباهت بسیار زیادی با برنج طارم هاشمی دارد، اما به دلیل کیفیت پایینتری که دارد با قیمت کمتری به فروش میرسد. البته کیفیت پخت این برنج به نسبت بالا بوده که این ویژگی در کنار قیمت مناسب این برنج، آن را به یکی از محصولات پرفروش تبدیل ساخته است.
علامت هایی که نشان می دهد برنج خام یا خشک شما خراب شده است یا خوردن آن ایمن نیست عبارتند از:
اولین و واضح ترین راه برای تشخیص خراب بودن برنج بوی آن است. اگر بوی ماهی می دهد، احتمالاً برنج فاسد است. نشاسته موجود در برنج به اندازه کافی هضم نمی شود و حاوی باکتری های مضر است. برنج تازه را می توان برای چند روز در یخچال نگهداری کرد و هنوز هم خوب است.
برنج نپخته می تواند حاوی هاگ های باسیلوس سرئوس باشد و این هاگ ها می توانند در پختن زنده بمانند و به باکتری تبدیل شوند که سمومی تولید می کند که باعث اسهال و استفراغ می شود. بنابراین، هنگام خرید برنج، تاریخ انقضای آن را بررسی کنید.