2777
2789

من هم نازایی دارم هم زخم وعفونت شدیدمنوبردن شهرستان چون پدرش مریض بودخلاصه منوکشوند گفت بیاتوروهم ببرم دکتر منم بادل خوش رفتم اونجاکه رسیدیم گفت اولویییت خانوادمن من توروهمراهم بردم نگم براتون که تومسیرعفونتم بدترم شد بعداقارفته پول داده مامانش بره دکترحالاکه فهمیدم خانم جوان سازی واژن انجام داده خودم باهاش رفتم مطب بعدقایمکی حرفاشوبایه زنه شنیدم (منشی مطب میگفت چطوره واینااونم توضیح میداد)به همه گفته من بیماری داخلی دارم(دروغ)حالامن رفتم به شوهرم گفتم گناه من چیه میگه بروازبابات بگیر من پول ندارم جم کن بروخونه بابات آخه مادرشوهرم همیشه میگه نه به زن بایدپول دادنه نازش خرید بره عنبرنسادودکنه دلم پربودگفتم بگم یکم خالی شم

پسرگلم آسمونی شددیگه باردارنمیشم میشه دعاکنین مامان بشم  

😐😐😐😐

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرتون بایدچیکارکنم الان میگه یه قرونم نداره خانوماتقصیرخودمه من قناعت کردم اقاپولاشوخرج دیگری میکنه

تو هم همه جا بگو مادرشوهرت واسه چی رفت دکتر،مخصوصا تو جمع خانواده شوهر

اره کاش میشدخواهر شوهرم میکشتم وگرنه دوس دارم جاربزنم

از همچین ادمی بچه نیاری بهتره. کسی که به زنش ارزش قائل نیست واسه چی از جونت مایع بزاری واسش بچه بیاری‌ ؟

بیا رَه توشه برداریم، قدم در راه بی برگشت بگذاریم، ببینیم آسمانِ هرکجا آیا همین رنگ است...
اومدم بگم نمازشب بخون معجزه میکنه  یه خانوم از آشناها خونده بود شوهرش انقد باهاش خوب شده بود ک ...

ممنون گلم بابت راهنمایی ان شاالله منم نتیجه بگیرم

از همچین ادمی بچه نیاری بهتره. کسی که به زنش ارزش قائل نیست واسه چی از جونت مایع بزاری واسش بچه بیار ...

دقیقامنم فکرمیکنم حکمت نازاییم همینه