2777
2789
عنوان

موردم از درد کبد کمک 😔😔😔

36756 بازدید | 46 پست

سلام بچه ها من دوسال پیش خیلی کم کبدم درد گرفت بعد خود بخود خوب شد الان سه چهارماهه کبدم بشدت درد میکنه تاجایی که گریه میکنم خسته شدم از درد هم قسمت جلو کبدم و هم پشت درد میکنه دردش میزنه به شونه و دستم و درد میخکوبی داره میخواستم بپرسم درمان خونگی کسی بلده بگه اگه تجربه خوب شدن با درمان خونگی یا سنتی گیاهی دارین بگین دعاتون میکنم  چون اصلا نمیخام برم دکتر و کلا بیزارم از داروهای شیمیایی ۴ روزه عرق کاسنی میخورم ناشتا و قبل خاب ولی انگار فایده نداشته 😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطوري متوجه ميشي درد كبده؟

سوال منم بود

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///

کبد مگه درد میگیره؟چرا نمیری دکتر؟شاید قلبته که میرنه به شونه و دستت😐

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185

سونوگرافی رفتی بدونی درجه چنده؟منم پهلوی راستم و دقیقا کتف و شونه و بالای دنده درد میکنه رفتم ازمایش و سونو کبد گفت درجه یک هست اما درد دارم پرهیز غذایی داد و روغنم رو کلا عوض کردم فست فود و کلا همه چیز شبرینی و قند رو کنار گذاشتم کربوهیدرات ناسالم رو گذاشتم کنار و هر شب ترکیب عرق کاسنی، شاطره،خار مریم رو میخورم بهترم خیلی 

سلام عزیزم انشاالله که خوب بشی😢 من چون تجربه چیزی که میگی رو داشتم بهت بگم یه احتمال هم هست که از قلبت باشه چون درد دست مخصوصا چپ از قلبه ولی اگر هم که مطمئنی از کبدته که حتما ررو دکتر انشاالله که به زودی خوب میشی

خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍