2777
2789
عنوان

ماهی 3 میلیون برای دختر 17 ساله کم نیست 😐💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3828 بازدید | 158 پست

۰

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

عزیزم مستقل شو یک حرفه یاد بگیر والدین همیشه قرار نیست به شما پول بده کمن با اینکه والدینم از نظر ...

عزیز میشه بگی طراحی سایت از کجا پروژه میگیری؟ 

من خیلی نیاز دارم، ممنون میشم بگی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم مدیریت کن پولاتو

اصلا هم کم نیست

ماشالله17سالته

یه شغل جانبی داشته باش

رنگ کار ما از 17سالگی تا الان که22سالشه داره کار میکنه

درامدش عالیع ماشااله

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.

بعدم شهریه کلاس زبان ترمی هست. هرماه که نمخواد بدی. 

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.

من ۱۶ سالمه کلاس میرم ۲ تا 

پول تو جیبی ندارم هر موقع هر چی خواستم بابام برام میگیره 

برا پدر من فک کنم پول تو جیبی معنایی ندارد میگه هر چی خواستی خودم میگیرم😂

من 20 سالمه و 2 تومن میدن

مشکلی با این ندارم

مشکل اونجاعه که بابام کم کم ماهی 5 تومن کمک به خیریه میکنه

خیریه بیشتر از من از بابام میگیره 😂😂

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

والا به خدا توقعات خیلی زیاد شده اون وقت که من مجرد بودم ماهی فوق فوقش یعنی پدرم ۵۰۰ بهم می‌داد

کی مجرد بودی؟؟

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

عزیزم من تا وقتی خودم شاغل شدم هیچ خرجی بهم نمیدادن 

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

خدارو شکر کن من متاهلم همینم نمیگیرم 

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه