یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میشه بگی جریان لبو بو چیه؟ من نمیفهمم چرا اینقد ذوق میکنن😐
راستی خیلی گرونه؟
سلام ماما هستم دوستان هر سوالی راجب بدن خودتون دارید بپرسید تا بهتون جواب بدم 💜من اینجام تا به دختران سرزمینم کمک کنم💖اصلا من ماما شدم چون دل دخترای مملکتم اشوب بود
از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلیها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخهای زندگی مشترک بندازی.
ای کاش حداقل انقدر قیافهاش ترسناک نبود که درک کنیم از چیش ذوق میکنید.
در هر حال مبارکه. هرکس یه جوره دیگه.
https://t.me/zhaazh_khaa کانال تلگرامم✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻
سلام ماما هستم دوستان هر سوالی راجب بدن خودتون دارید بپرسید تا بهتون جواب بدم 💜من اینجام تا به دختران سرزمینم کمک کنم💖اصلا من ماما شدم چون دل دخترای مملکتم اشوب بود