سلام تورو خدا یکی منو راهنمایی کنه شوهرم خیلی بد دهن مدام در حال فحش دادنه من با سه تا بچه چه کنم دیگه بریدم سنی هم ندارم ۲۴ سالمه زود ازدواج کردم دلم میخواد فرار کنم جایی رو ندارم کسی رو هم ندارم دردم رو بگم همه رو میریزم تو خودم😭😭😭😭😭😭😭
قدمات نارنجی پاییز من 🍂 من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
صحبت کن باهاش، براش جریمه تعیین کن،ازش بخواه حالا که پدر و الگوی سه تا بچس خودش رو اصلاح کنه اما در کل تا خودش نخواد راه به جایی نمیبری. براش حدیث روایت هم بگو از کم شدن روزی البته اگر براش مهمه
سنم کم بود تازه میخوام جای خوابمو جدا کنم دیگه از دستش خسته شدم بچه هام کوچیکن به خاطر اونا دارم زند ...
میدونم عزیزم خدا بهت صبر بده ولی با یه راهکاری چیزی محبت سرشو شیره بزن
فقط بخاطر بچه ها وگرنه این فرد آدم تو نیس گلم
قدمات نارنجی پاییز من 🍂 من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁