2777
2789
عنوان

خانما یلحظه راهنمایی کنید باردارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 55 پست
یهو سفت میشه خودشو ول میکنه محکم تکون میخوره نمیدونم چش شده بچم دارم از ترس میمیرم

نگران نباش عزیز کسی پیشت نی الان

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟؟؟ اولین باره اینجوری میشه هی خودشو سفت میکنه نیم ساعت پیش تا الان هر چند دقیقه سفت میکنه

پسر منم همینجوری میکرد خودشو طوریکه شکمم درد میگرفت

توکل بر خدایت کن ، کفایت میکند حتما 🥰
شوهرم و بچم هردوتاشون خوابن

اگه درد داری و ترشحاتت زیاد شدن عزیز 

خوب پس شوهرت رو بیدار کن 

یه دور میزنید هم بیرون هوا عوض میکنی هم یه سر میری بیمارستان چک میشی عزیز خیالت راحت میشه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

دارم الان میزارم  مطمئنم یچیزیش هست اخه تاحالا همچین چیزی نمیکنه هی سفت میشه شکمم درد خفیف پری ...

ببین اصلا نترس و استرس نداشته باش مراقب ترشحاتت و تکونش باش اگر دیدی علائمت زیاد شد برو زایشگاه بیمارستان شهرتون یه نوار قلب بگیرن ازت شاید اصلا چیزی هم نباشه

💖
من هر روز خودشو سفت میکنه چند بار  ولی الان به طور عجیبی هر ۱۰ الی ۱۵ دقیقه سفت میکنه محکم نفس ...

سفت میکنه میره یه طرف درسته؟

اصلا استرس نداشته باش گلم فقط اروم باش

اگه میتونی برو زایشگاه بیمارستان یه چک کن 

توکل بر خدایت کن ، کفایت میکند حتما 🥰
نگران نباش عزیزم منم هم هفته شمام،برا منم سفت میکنه دوباره خودشو ول میکنه،از خیلیا پرسیدم گفتن طبیعی ...

هرروز خودشو سفت میکنه چند بار اما الان فاصلش خیلی کمه و درد پریودی دارم هر ۱۵ دقیقه محکم سفت میشه نفسم قطع میشه

برنامه ایتا نصب کن این خانم مامای خوبی هستند

سوالتو بپرس

@Jalilzade55

اینم لینک گروهش سوال میپرسن جواب میده

بسم الله الرحمن الرحیم
زمان ارسال سوال 11تا 11.15دقیقه دریافتی روزانه ۲۰ سوال
جلیل زاده🌼کارشناس مامایی🌼
لینک گروه پرسش و پاسخ  مادران میوه در ایتا👇🌸
https://eitaa.com/joinchat/3129278586C923b793544

من هر روز خودشو سفت میکنه چند بار  ولی الان به طور عجیبی هر ۱۰ الی ۱۵ دقیقه سفت میکنه محکم نفس ...

اگ هرروز بوده این مدلی نگران نباش یه آب خنکی چیزی بخور ولی حواست به حرکاتش باشه

💖
سفت میکنه میره یه طرف درسته؟ اصلا استرس نداشته باش گلم فقط اروم باش اگه میتونی برو زایشگاه بیمارست ...

اره ولی بیشتر وسط شکممه الانم حس میکنم شکمم پایین اومد وقتی راه میرم حس میکنم تو لگنمه

دردم خیلی خفیفه درحد پریودی  اما بیمارستان دوره و ما روستا هستیم

خوب پس عزیز به اورژانس زنگ بزن بگو وصلت کنن پزشک کشیک تمام حالاتت رو بگو 

منکه میگم مشکلی نی ولی محض احتیاط زنگ بزن