2777
2789
عنوان

قهر با شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1034 بازدید | 34 پست
و اینکه وقتی قهر میکنیم صحبت نمیکنه که حل شه سکوت میکنه

خب راست میگه دیگه عزیزم باید همدیگه رو درک کنید یه درونگرا نمیتونه به زور خودشو عوض کنه و برعکس شماهم هیچوقت نمیتونی مثل شوهرت بشی

سبز ماندن در میان ویرانی ریشه میخواهد🌱🦋                        👩🏻‍❤️‍👨🏻♥️
و اینکه وقتی قهر میکنیم صحبت نمیکنه که حل شه سکوت میکنه

روحیه شوهرت وافراد درونگرا رو بیشتر بشناس.اینطوری میتونی بهتر عمل کنی

افراد برونگرا و درونگرا در مواجهه بایک مشکل یکسان واکنش متفاوتی نشون میدن.

سعی کن شوهرتو بهتربشناسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کردم سنتوت پایین باشه خب مثلا وقتی با هم خوبید حرف بزن باهاش بگو مشکلتو  وقتی خیلی سرحاله

خب گفتم بارها و گوش میکنه و قبول میکنه ولی بعد از چند وقت دوباره میشه مثل روز اول

خودش میگه هیچ مشکلی باهات ندارم و از زندگی ام راضی ام

درونگرایی تو ذات ادماس و خب

معمولا دوس ندارن درباره مسائل جزئی حرف بزنن

و شاید خیلی خوشحال میشه ک تو باهاش حرف میزنی 

ولی خودش نمیتونه چیزی بگه

برو تحقیق کن دربارع درونگراها

خب گفتم بارها و گوش میکنه و قبول میکنه ولی بعد از چند وقت دوباره میشه مثل روز اول

درکت  میکنم عزیزم

همسر من پرستاره یا سرکاره یا میاد خونه خوابه

من تنها با بچه ها دیوونه میشم 

ولی چاره ای نیست

عزیزم مشکل بیشتر زوجین اینکه حرف نمی زنن باید درباره ی همه چی حرف  زد حتی اگر از نظرشان مشکل کوچیکی باید درباری ناراحتی ها تون حرف بزنیدو اگر نه چطور قرار حل بشه هیچ وقت مشکل خود به خود حل نمیشه فقط بزرگ ترو پیچیده تر میشه

عزیزم مشکل بیشتر زوجین اینکه حرف نمی زنن باید درباره ی همه چی حرف  زد حتی اگر از نظرشان مشکل کو ...

همین مشکله که من دوست دارم صحبت کنم ولی اون نه اصلا امروز یک کلمه هم حرف نزد فقط گفت چشم چشم

این دیگه ذاتشه عزیزم و واقعا تغیرناپذیره باید قبل ازدواج شخصتشو تحلیل میکردی الان فقط میتونی باهاش کنار بیایی 

تو خودت میتونی درونگرا و ساکت بشی؟ نه نمیتونی سختت میشه اونم همینطوره

آتنا تایپ ￸نویسنده دکتر آینده