من خیلی فدا کردم توی ۸ سال از صفر رسوندمش ب ۱۰۰ انقدر هیچی نخریدم ب خودم نرسیدم الان چند سال ی رنگ ب ...
چقد شبیه خواهرمی
دقیقا مشکل خواهرمم همینه ، فقط به فکر زندگی بود
شوهرای شما و خواهرم باور کردن که یه تحفه ای هستن برا همین قدر نمیدونن
اول از همه از خودت شروع کن، کم کم شروع کن، به خودت برس ، به موهات، بهصورتت، به لباست
درست میشه باور کن درست میشه
من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من خودم خونه دارم شغل دارم تنها مشکلم اینه میترسم عنوان کنم ک جدا بشیم از طرفی وابستگی شدید دارم بهش
حس میکنم به خاطر همین موضوع تحقیرت میکنه
میخواد بشکندت که خودش بالا باشه، دلیل رفتارشو پیدا کن
من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
حس میکنم به خاطر همین موضوع تحقیرت میکنه میخواد بشکندت که خودش بالا باشه، دلیل رفتارشو پیدا ک ...
پیش هر مشاوری رفتیم گفت یا بخاطر بچت زندگی کن یا جدا شو این آدم تورو نابود میکنه . من حداقل اگر حمایت خانوادمو داشتم دلم گرم بود نمیتونم توی خونه بشینمو درخواست طلاق بدم