2777
2789
نمیتونم بهم میگه اگر پاتو از خونه بزاری بیرون گردن خودتو و پدر مادرتو میبرم میدونمم رحم نداره

میدونی بیش از اندازه برا خودت بزرگش کردی 

مگه شهر هرته بره سر سه نفرو ببره 

تگزاس که نی 

این ادما طبل تو خالی ان 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چکار کنم ن میتونم جدا بشم  نمیتونم ادامه بدم مبترسم ازش خیلی میترسم

مرگ فقط چاره نداره دور از جونت 

یه دختر ملوس داری تو، به اون فکر کن 

حتما یه راه چاره هس 

بگرد، با مشاوراجتماعی حرف بزن 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
میدونی بیش از اندازه برا خودت بزرگش کردی  مگه شهر هرته بره سر سه نفرو ببره  تگزاس که نی& ...

بخدا این میکنه پدر مادرم پیرن امروز بابام بهم گفت مشکلاتتو ب مادرت نگو سکته میکنه پس ب کی بگم چکار کنم کجا برم 

مرگ فقط چاره نداره دور از جونت  یه دختر ملوس داری تو، به اون فکر کن  حتما یه راه چاره هس ...

هزار بار مشاوره رفتیم  درست بشو نیست الان قهر کرده رفته زنگم میزنم جواب نمیده این رفتنش و جواب ندادنش منو ب جنون میکشه

بخدا این میکنه پدر مادرم پیرن امروز بابام بهم گفت مشکلاتتو ب مادرت نگو سکته میکنه پس ب کی بگم چکار ک ...

گوگل سرچ کن مشاور اجتماعی 

تماس بگیر مشکلتو بگو، به هر حال یه راه چاره هست 

هزار بار مشاوره رفتیم  درست بشو نیست الان قهر کرده رفته زنگم میزنم جواب نمیده این رفتنش و جواب ...

خب زنگ نزن 

ببین یه جاهایی بزارش به حال خودش 

کتاب مرداپ مریخی زنان ونوسی رو حتممممااااا بخون ببین ایراد کار خودت چیه 

مشکل شوهرت چیه 

به نتیجه میرسی حتما

میدونی من خواهر خودمم میخاد جدا بشه 

ولی میگم مقصر صد درصد شوهرش نی 

خ اهر منم مشکل داره ولی قبول نمیکنه 

یه خورده دقیق شوببین مشکل خودت کجاست ، نمیش که همه مشکلات برا یه نفر باشه 

شاید یه کاری یه حرفی باعث اینهمه مشکل شده چه از طرف تو چه از طرف شوهرت 

بجنگ برا زندگیت ، خراب کردن زندگی که کاری نداره عزیزم ساختنش افتخاره 

به فکر بچه ات باش 

خب زنگ نزن  ببین یه جاهایی بزارش به حال خودش  کتاب مرداپ مریخی زنان ونوسی رو حتممممااااا ...

مشکل اینحاست من ازش میترسم خیلی میترسم در واقع همه ازش میترسن خودش میگه دلم میخواد ارازل اوباش باشم لات باشم ببین دیگه چقدر ترسناک مدام باید حواسم ب رفتارم باشه بخدا من ی آدم مظلومم صدامم در نمیاد هیچ جا کم نذاشتم ب همه چی رسوندمش توی این زندکی 

مشکل اینحاست من ازش میترسم خیلی میترسم در واقع همه ازش میترسن خودش میگه دلم میخواد ارازل اوباش باشم ...

یکی از زنانی که مردا هیچوقت ازشون خوششون نیومده اون دسته ای بودن که خودشونو برا مرد فدا کردن 

کتابی که گفتمو حتما بخون 

میدونی من خواهر خودمم میخاد جدا بشه  ولی میگم مقصر صد درصد شوهرش نی  خ اهر منم مشکل داره ...

خیلی تحمل کردم 
آره من خیلی آدم بدی ام ولی برای تو ک بد نبودم 
براتو ک کم نذاشتم 
کم حرف نشنیدم 
کم غصه نخوردم 
کم تو خودم نریختم 
تو کردی همه اینا تو کردی 
تو منو نابود کردی 
زندگیمو نابود کردی 
همه آرزوهام 
این همه جنگیدم برا این زندگی درست نشد 
تو نخواستی ک بشه با اخلاق خرابت 
هرجا اومدم ب خودم بگم دیگه خوبه همه چی آرومه  بازم گند زدی ب اعصاب روان من 
من هزار بار به خودمون  فرصت دادم گفتم درست میشه 
هزار بار منو شکستی 
هزار بار تحقیرم کردی 
نمیبخشمت 
هرکار کردم ک بالا باشی ولی تو هرکاری کردی ک منو خار کنی

اینو نوشتم بفرستم براش بهش بگم بیا جدا بشیم نتونستم بفرستم گفتم میاد داد و هوار میکنه آبرومو میبره تو محل

یکی از زنانی که مردا هیچوقت ازشون خوششون نیومده اون دسته ای بودن که خودشونو برا مرد فدا کردن  ...

من خیلی فدا کردم توی ۸ سال از صفر رسوندمش ب ۱۰۰ انقدر هیچی نخریدم ب خودم نرسیدم الان چند سال ی رنگ ب موهام نزاشتم 

خودم دوختم پوشیدیم این حق من نبود بخدا 

خیلی تحمل کردم  آره من خیلی آدم بدی ام ولی برای تو ک بد نبودم  براتو ک کم نذاشتم  ...

عزیزم 

ناچاری بد چیزیه ولی بعضی وقتا مجبوری بسازی 

ان شالله خدا کمک کنه بهت و دلت ارامش پیدا کنه و راهی پیدا کنی