2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم بچم هیچی یادنمیگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 45 پست
مگه قراره پیکاسو باشه؟ همه بچه ها مث هم نیسن که شاید علاقه نداره چرا عیب میذاری رو بچه!!!  فقط ...

اخه بردمش کلاس نقاشی همه بلدبودن جزبچه من تازه می‌گفت من دوست ندارم اینجا باشم

میشه باورکن خیلی زود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه وقت زیاد، یه برنامه های اموزشی هستن که اعداد و رنگ هارو یاد میدن به شکل کارتونی، منم میشینم با بچ ...

اصلا این کار رو نکنید فضای مجازی تحت هر عنوانی مثل سم میمونه بچه تون باهوشه در جریان زندگی و روزمره همه چیز رو یاد میگیره 

تاپیک توانبخشی یا ناتوان سازی رو بخونید سوالی بود در خدمتم 
اخه حتی بلدنیست مداد دست بگیره

دفتر و‌مداد بذار جلوش انقدر خط خطی میکنهدتا بالاخره یاد میگیره خودتم مداد بگیر دستت تو یه دفتر دیگه نقاشی بکش بذار هم مدل مداد کرفتن و ببینه هم نقاشی کشیدن 

بچه ها خیلی فرق دارن با هم نمیشه با هم مقایسشون کرد من دوتا بچه دارم پسرم شش سالشه و امسال میره اول هنوز نمیتونه مداد و درست بگیره دستش و باهاش درگیرم هرروز چون الان دیگه باید یاد بگیره ولی دخترم سه سالشه قشنگ میگیره دستش 

فکر کنم از چهارسالگی بتونه بره پیش ۱ اگه نیمه اول باشه اگه‌نگران اموزشی ثبت نامش کن 

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
اخه بردمش کلاس نقاشی همه بلدبودن جزبچه من تازه می‌گفت من دوست ندارم اینجا باشم

منم دخترمو دخترمو بردم کلاس خلاقیت خودم نقاشی میکشیدم😂ولی یاد گرفت الان

💖..من حتی قلبمم منت تپیدن بذاره درش میارم..💖
اصلا این کار رو نکنید فضای مجازی تحت هر عنوانی مثل سم میمونه بچه تون باهوشه در جریان زندگی و روزمره ...

مقدار کمش هیچ مشکلی نداره، من بچم هم بازی میکنه هم خانه سازی، هم هر روز میبرم پارک با بچه ها بازی میکنه،نقاشی میکشه.براش کتاب میخونم  هم ارتباطش خیلی خوبه، هم حرف زدن و کلا از هر لحاظ، هر روز یک ساعت هم با هم تی وی میبینیم 

سه سال و نیمشه و سخت گیری نمیکنم براش

راسی عزیزم خاک رس بگیر باهاش گل درست کن بده دستش بازی کنه برا تقویت دستش خیلی خوبه خمیر بازی هم همینطور 

دستش و مچ دستش که قوی بشه، مداد و مداد رنگی هم میتونه بگیره! 

رنگ انکشتی بگیر با رنگ انگشتی نقاشی بکشه! خلاقیتش رو تقویت کن حتما که نباید با مداد باشه

💖..من حتی قلبمم منت تپیدن بذاره درش میارم..💖
مقدار کمش هیچ مشکلی نداره، من بچم هم بازی میکنه هم خانه سازی، هم هر روز میبرم پارک با بچه ها بازی می ...

همه رو خیلی خوب گفتی به جز همون یک ساعت 

عزیزم از خودم که نمیگم کلا برای بچه فضای مجازی هر گونه صدا تصویر تلویزیون تبلت موبایل موسیقی آسیب زا هست 

تاپیک توانبخشی یا ناتوان سازی رو بخونید سوالی بود در خدمتم