2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم بچم هیچی یادنمیگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 45 پست

تازه سه سال و نیمشه بهش سخت نگیر با بازی بهش یاد بده من به پسرم خیلی چیزا یاد میدادم با بازی ولی واسه دخترم انقدر وقت نمیذارم

دختر من سه سالشه تا پنج بلده بشماره نقاشی هم بلد نیست یه توپ دارم قلقلی هم کامل بلد نیست 

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطوری یادش میدی؟ صبوری؟  عصبانی نمیشی گاهی؟  تاحالا دعواش کردی؟

به شعر علاقه نشون میده ولی نقاشی اصلا نمی شینه یادش بدم برمیداره رنگ مداد رنگیارو میگه نقاشی نمیکشه

میشه باورکن خیلی زود

مداد و دفتر صبح تا شب جلوش باشه اول باید مداد گرفتن و یاد بگیره بعد یادش بده دایره بکشه و اشکال تا بتونه تقاشی بکشه

شعر هم خودت انقدر بخون تا بیشتر یاد بگیره همه اینا وقت گذاشتن میخواد یه بچه زود یاد میگیره یکی دیرتر 

کارتون اموزشی براش بزار  خودت همه شکل هارو بکش، بریز تو سینی بگو شکل های مثل همو پیدادکنه همو ...

عزیزم لطفاً راهنمایی اشتباه نکنید 

آموزش اون هم با کارتون !!

تاپیک توانبخشی یا ناتوان سازی رو بخونید سوالی بود در خدمتم 
رنگ ها رو بلده؟  کوتاه و بلند بلده ؟  عقب و جلو بلده؟  کوچیک و بزرگ بلده ؟

اره رنگ ها بلده اره اینچیزا بلد حتی اسم ماشینایی که علاقه داره متفاوتش میدونم مثلا میگه این بیل مکانیکی این بیل بهکو اینارو می‌دونه نقاشی هیچی به زور خط کمرنگ مداد هم بلدنیست دست بگیره

میشه باورکن خیلی زود

نقاشی هیچی بلدنیست نمیدونم چه مشکلی داره که اینجوریه

مگه قراره پیکاسو باشه؟ همه بچه ها مث هم نیسن که شاید علاقه نداره چرا عیب میذاری رو بچه!!! 

فقط سه سال و نیمه هستا

💖..من حتی قلبمم منت تپیدن بذاره درش میارم..💖
عزیزم لطفاً راهنمایی اشتباه نکنید  آموزش اون هم با کارتون !!

نه وقت زیاد، یه برنامه های اموزشی هستن که اعداد و رنگ هارو یاد میدن به شکل کارتونی، منم میشینم با بچم میبینم حرف میزنیم دربارش، مشکلش چیه؟ 

اره رنگ ها بلده اره اینچیزا بلد حتی اسم ماشینایی که علاقه داره متفاوتش میدونم مثلا میگه این بیل مکان ...

بنظرم بچت هیچ مشکلی نداره خیلی هم باهوشه ماشاالله! دختر بزرگ من تا پیش دبستانی اصلا علاقه نداشت به نقاشی کشیدن 

ولی الان یه خلاقیت هایی داره یه چیزایی داره بیا و ببین! 

عزیزم عیب نذار رو بچه! 

💖..من حتی قلبمم منت تپیدن بذاره درش میارم..💖