2777
2789
عنوان

وقتی آدم طلاق میگیره ....

| مشاهده متن کامل بحث + 1427 بازدید | 100 پست
ب دادگاه بیافته کمتر بهم میدن ولی نمیخوام ده سال زندگیمو طلاهامو فداکاریو از خودگذشتگیمو الکی بدم ب ...

طلاهاتو نده ، سعی کن خودت توافق کنی مثلا بگی ۳۰۰ تومن بده مهریمو ببخشم ، اگ مهریه بگیری حتی یک سکه ، دیگ نمیتونی تحت پوشش بری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پرو باش حقته خونته تورو دنیا اوردن نباید این حسا بگیری کافیه یکم پرو باشی 

کاش میتونستم ، من حتی بچگیامم چیزی نمیخواستم ، مامانم از نگاه کردنم ب لباسا میفهمید کدومو دلم میخواد میخرید...

چه برسه الان ...

نمیشناسمت امااا بهت افتخار میکنم دختر❤

انشالله منم چندسال دیگ‌ب شمااقتخارمیکنم قشنگم❤❤

ببین خودتونبازخونه نشین نشواتفاقیه ک افتاده بخودت زمان بده چندماه بعدش پاشو پاشوزندجیتوایندتوبسازهیچکس حواسش بهت نخواهدبود جزخودت 

به زودی میشم مامان حدیث😍
طلاهاتو نده ، سعی کن خودت توافق کنی مثلا بگی ۳۰۰ تومن بده مهریمو ببخشم ، اگ مهریه بگیری حتی یک سکه ، ...

متاسفانه طلاهامو همه برا خونه فروختم

ماشینمو زدم ب اسمش

منه خر یه پاپاسی برا خودم نذاشتم

ن جدا نشدم ولی خودم درامدی ندارم شوهرمم شغلش ازاده دوتام بچه داریم دوس داشتم حداقل ماهی ۲۰۰ ۳۰۰....د ...

خجالت نمیکشید از بهزیستی ؟ وقتی خودتون سالمید 

تشریف ببرید شرافت مندانه کار کنید 

همه دوس دارن پول 😑🙄

تموم شد حتما اینکارو بکن ، سعی کن حداقل یکم مهریه بگیری ، من همرو بخشیدم طلاهامم دادم، فقط گفتم تموم ...

مهریه دیگه بیشتر از ۱۴ تا تعلق نمیگیره متاسفانه از همین ماه باید برن دادسرا ثبت مهریه که مالیات هم بدن 

ینی قبل گرفتنش باید مالیاتشو بدن 😶🙄

اره اول بروثبت احوال بگومیخام اسمم وعوض کنم بعدک عوض کردی شناسنامت اومد البته برامن شناسنامم واقعاگ ...

چند سال پیش؟ چون اسمشو نگه میدارن 

همچین چیزی مال سالها قبل بوده 

اسمشوپاک نکردم اسم خودموتغیرردادم  وبعدرفتم المثنی گرفتم ولی الان همسرم میدونه ک جداشدم قبلا ب ...

نمیتونستی هم دروغ بگی چون موقع عقد دوم مشخص میشه تو سیستم دولت میمونه 

ینی چی ؟

از این ماه قانون جدید گذاشتن دیگه دادگاه نمیری 

میری دادسرا ثبت مهریه و ۴ الی ۱۵ درصد باید قبلش مالیات دولت رو پرداخت کنی 

ینی هرچقد مهریت هست ۱۵ درصدش سهم دولته 😌و یجورایی قبلش ازت میگیرن