2777
2789
عنوان

حامله ام و حیوان خانگی دارم

365 بازدید | 20 پست

به نظر تون چکار کنم بشدتت وابسته گربمم از بچه گیش دارمش ولی الان که باردار شدم بیشتریا اطرافیانم میگن مو گربه باعث مرگ نوزاد میشه اگه اینجوری باشه پس این خارجیا چجوری گربشون یا سگ شون با بچه شون بزرگ میکنن هیچ اتفاق بدیم نمیافته ؟ شما تاحالا حیون خونگی داشتین تو این دوران ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من باشم فاصله میگیرم

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید

ازش جدا شو بعدا هم بچه دار بشی به بچه ات وابسته میشی 

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

توکسوپلاسموز رو اگر در بارداری بگیری باغث سقط جنین میشه 

ولی اگه قبلش گرفته باشی مشکلی نداره

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

اگه گربه واکسن زده مشکلی نداره و این ک ب هیچ عنوان شما نباید تمیزش کنی و ظرف خاک دسشوییش دست نزنی اص ...

اره واکسن زده برای نظافتشم همسرم این کارو میکنه

اره واکسن زده برای نظافتشم همسرم این کارو میکنه

منم داشتم چند ماه اول بارداریم نگهش داشتم با دکترمم در موردش صحبت کرده بودم گفت مشکلی نداره

ولی بعدش دادمش ب مامانم نگه داره ترسیدم بچه بیاد ی وقت چنگ بزنه بهش اذیتش کنه

بده کسی بعد بروبیار هرچندتا خواستی بعدخبربده برات می فرستم

حتی مامانمم گفت بده به ما تا وقتی بچت بزرگ تر شه ولی اینقدر وابستشم میدونم هم بهونه گیری کنه مامانم میدازش بیرون اینم که تا حالا بیرون نرفته و برای خودش نمیتونه در حالت عادی غذا شکار کنه میمیره از این بابتش میترسم