2777
2789

بچه ها من دوسال پیش کولونوسکوپی دادم گفتن سندروم روده دارم من اواخر ماه رمضون توت خوردم از فرداش گلاب روتون بیرون روی گرفتم یبار خوب میشدم باز شروع میشه الان سه هفته هست اینجوریم از دیروز ک‌ بدتر شدم ازمایش مدفوعم دادم مشکلی نداشت کسی تاحالا طولانی مدت اینجوری شده چیکار کنم الان 🥺😭

یه قاشق غذاخوری چای خشک تو یکم آب بجوشون کاملا که سیاه شد ۳ قاشق بخور خوب میشی

با افتخار میگم خادم مجازی حرم امام رضا ع ھستم مشھد زندگی نمیکنم اما با مسول ختم حرم در ارتباطم و ختمارو اینجا میزارم تا با دلایہ پاکتون بخونید و حاجت بگیرید و دلتون شاد شہ و اینطوری منم شادم لطفا برای من و ھمہ مریضا دعا کنید شفا بخایید واسہ بیمارا، بچہ بخایید واسہ منتظرا،پول بخایید واسہ ندارا، خونہ بخایید واسہ مستاجرا و خوشبختی بخایید برای ھمہ اول برای ھمہ بخایید از تہ دل، بہ خدا قسم خودش دعاتونو مستجاب میکنہ و بھترینارو بہ خودتون میدہ عزیزان ذکر و قرآن خوندن زندگی رو تغییر میدہ یہ تغییر قشنگ امتحان کنید ضرر نمیکنید من تجربہ دارم کہ میگم الھی ھر چی از خدا میخایین بھتون بدہ البتہ اگہ بہ صلاحتونہ و وقتش رسیدہ التماس دعا دوستایہ گلم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره چای خشک شنیدم نمیشه همینجوری بخورم با اب؟؟

نه بجوشون سیاه بشه آبشو بخور

با افتخار میگم خادم مجازی حرم امام رضا ع ھستم مشھد زندگی نمیکنم اما با مسول ختم حرم در ارتباطم و ختمارو اینجا میزارم تا با دلایہ پاکتون بخونید و حاجت بگیرید و دلتون شاد شہ و اینطوری منم شادم لطفا برای من و ھمہ مریضا دعا کنید شفا بخایید واسہ بیمارا، بچہ بخایید واسہ منتظرا،پول بخایید واسہ ندارا، خونہ بخایید واسہ مستاجرا و خوشبختی بخایید برای ھمہ اول برای ھمہ بخایید از تہ دل، بہ خدا قسم خودش دعاتونو مستجاب میکنہ و بھترینارو بہ خودتون میدہ عزیزان ذکر و قرآن خوندن زندگی رو تغییر میدہ یہ تغییر قشنگ امتحان کنید ضرر نمیکنید من تجربہ دارم کہ میگم الھی ھر چی از خدا میخایین بھتون بدہ البتہ اگہ بہ صلاحتونہ و وقتش رسیدہ التماس دعا دوستایہ گلم
میدونی شب قبلش بدجور با شوهرم دعوام شد فرداش داغون شدم الانم همونجورم دکتر عمومی رفتم حتی سرم زدم

بنظرم عامل اصلیش فشار روحیه ،شما برو بشین تو یه اتاق تنها چشماتو ببند تمرین ۴_۸_۷ و انجام بده و با خودت تکرار کن استرس ،ناراحتی و..باعث مشکل جسمی من میشن پس من علارغم همه چی باید خودمو کنترل کنم و بعد موضوع و رها کن و تلقین کن کن اوکی شدی ،چون شما ازمایش هم دادی پس مشکل خاصی نداری

وای منم تو اسفند کولونوسکوپی دادم گفت مشکلی نداری چند بسته قرص اینتسا ۵۰۰ برام نوشت الان یه خورده بهترم اما کامل خوب نشدم گفت اگه خوب نشی باید بری تهران خیلی میترسم

گر نگهدار من آنست که من میدانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد ❤️
وای منم تو اسفند کولونوسکوپی دادم گفت مشکلی نداری چند بسته قرص اینتسا ۵۰۰ برام نوشت الان یه خورده به ...

نترس اگه مشکلی نداشتی چیزی نیس بجز سندروم روده تحریک پذیر من وقتی کلونوسکوپی دادم مدفوع خونی داشتم و دفع ناقص و نفخ شدید 

اوهوم دکتر سریع برام ازمایش مدفوع نوشت 

ببین من حرفی و میزنم بهت ک خودمم انجام میدم منتهی مال من معده درده ،سلامتیت از همه چی واجب تره حالا که حالات ذهنی روی جسم شما و من تاثیر میذاره پس باید کنترل کنیم 

در کنارش حتما تلقین هم کن بگو خوب شده همه چی اوکیه مشکلمم حل شده خداروشکر

انشاالله زود خوب میشید🌹

نترس اگه مشکلی نداشتی چیزی نیس بجز سندروم روده تحریک پذیر من وقتی کلونوسکوپی دادم مدفوع خونی داشتم و ...

منم قبل نفخ شدید داشتم و دل درد واقعا هر روز کارم گریه بود نمی‌دونم چرا هنوز کامل خوب نشدم 

گر نگهدار من آنست که من میدانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد ❤️
منم قبل نفخ شدید داشتم و دل درد واقعا هر روز کارم گریه بود نمی‌دونم چرا هنوز کامل خوب نشدم 

متاسفانه سمدروم خوب نمیشه یه مدت میره باز میاد من تازه گاهی از درد روده هام گریه میکردم رو‌زمین نمیتونستم بشینم