2777
2789
عنوان

پسرم مریضه😔😭

368 بازدید | 38 پست

سلام بچه ها

پسرم ۲۱ماهشه سرما خورده و خلط داره دکتر بردم امروز گفت سینوزیت داره شوهرم نیست سرکاره من تنهام😔یکساعت پیش با سرفه بیدارشد کلی سرفه کرد بعد دیدم داره گریه میکنه ناراحت بود از اینکه سرفه داره کلی بغلش کردم کلی بیقراری کرد الانم رو پام خوابیده دارم دق میکنم نمیتونه نفس بکشه نمیتونه شیر بخوره😭😭😭😭

ظاهرا تنها چیزی ک تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله🤦🏻‍♀️چون هیچکس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه😕

الهی بمیرم کاملاااا درکت میکنم نگران نباش عزیزم تنها کاری که میتونی بکنی براش اینکه حتمااا داروهاشو سروقت بهش بده تو سرماخوردگی مايعات خیلی خوبن اب سیب خیلی خوبه و اینکه مراقبش باشی بهش انرژی بده گلم یه مریضی ساده نگران نباش خوب میشه

پروفم دخترمه😍برا عاقبت بخیریش یه صلوات بفرستین💞💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم اولین توصیه ام اینه که آروم باش همه بچه ها همینن و مریض میشن . و اگه احساس می‌کنی نمیتونه نفس بکشه و بینیش کیپ شده من برا بچم قطره بینی استفاده میکنم خوبه راه دماغشو باز می‌کنه و سوره حمد و بسم الله الرحمن الرحیم بخون براش.

بینیشو با اسپری سدیم کلراید بشور مرتب. بهش چای دارچینم و دمنوش پونه هم بده.کلا مایعات گرم زیاد بده بهش

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
خیلی سخته بچه مریض شه اسپری یا قطره بینی نداده دکترش

چرا داده گفت هروقت بینیش گرفت بزن اما هنوز نگرفته آبریزش داره

ظاهرا تنها چیزی ک تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله🤦🏻‍♀️چون هیچکس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه😕

الهی بمیرم درک میکنم

منم دخترم سرما خورده بینیش کیپ شده

عادت داره حتما با پستونک بخوابه

ولی الان نمیتونه بخوابه گریه میکنه😭😭

عقلش نمیرسه با دهن نفس بکشه

بی اصل ونسب اگر به جایی برسد! کی آب خنک به بینوایی برسد؟از باغ خودش کسب نچیند ثمری👌 بی‌مایه اگر به کدخدایی برسد
الهی بمیرم کاملاااا درکت میکنم نگران نباش عزیزم تنها کاری که میتونی بکنی براش اینکه حتمااا داروهاشو ...

😔😔😭😭🥺

نگران نباش همه چیز درست میشه نگرانی ندارد که خوب میشه

فقط خواستم بگم که اتفاقات بزرگ تری هم هست پسر من رو این هفته عمل میکنند پس نگران نباش ممکنه یک نفری هم باشه که به من بگه اتفاق من بزرگ تر از عمل پسر توه پس من نباید نگران باشم

ان شاء الله خوب میشه عزیزم 🌸 🌸 🌸 دعا کردم برات نگران نباش خدا کنارته 

ممنونم ازت😔

الهی بمیرم درک میکنم منم دخترم سرما خورده بینیش کیپ شده عادت داره حتما با پستونک بخوابه ولی الان ...

😭😭😭ای کاش کوچولوها مریض نشن هیچوقت من همش میگم کاش من مریض میشدم 

منم بالاسردخترم نشستم تب داره واکسن زده،بدواکسنه همش استفراغ میکنه تا ۲بیمارستان بودم

الهی عزیزم بچه ها واقعا مظلومن🥺