گلگلییییییی مدیر استارتر عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 81 عنوان هسته خرما خیلیییی بزرگ قورت دادم 3263 بازدید | 15 پست سلام بچه ها هسته خرما خیلییی بزرگ قورت دادم صبح .امشب از ۹ شب درد گرفت هنوزم هضم نشدهمردم و اطرافش درد می کنه شدید 1401/02/30 | 03:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91622 دکتر گوارش نیستم کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
meeeeeeeee عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 2265 فکر نکنم چیزی بشه من زیاد اینطوری شدمهسته خرما هسته آلو هسته زردآلویک بار هم یک آلو گنده با هستش اشتباهی قورت دادم ولی سالمم
گلگلییییییی مدیر استارتر عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 81 کره بخور چیزای مسهل باشه عزیزم مردم تیرمیکشه
تاتلی_مامی عضویت: 1400/01/12 تعداد پست: 6101 باشه عزیزم مردم تیرمیکشه مردم 😒 شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته
گلگلییییییی مدیر استارتر عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 81 فکر نکنم چیزی بشه من زیاد اینطوری شدم هسته خرما هسته آلو هسته زردآلو یک بار هم یک آلو گنده با هستش ... 🤐🤐🤐
fa8068 عضویت: 1397/09/09 تعداد پست: 6809 آبلیمو هم بخور یکم اسیدی باشه زود بسوزونتش الیسا قشنگم همه زندگیمه😍🤤
گلگلییییییی مدیر استارتر عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 81 آبلیمو هم بخور یکم اسیدی باشه زود بسوزونتش امتحان کردی
کلخونگ عضویت: 1399/02/28 تعداد پست: 13365 عزیزم ۷۲ساعته دفع میشه تو ۲۴ساعت اول مایعات ۲۴دوم سیب زمینی پخته و زیتون من دخترم آهن ربا که شبیه هسته خرماست قورت داد این دستور دکتر بود هسته خرما ترس نداره بچه ها هسته هلو رو هم دفع می کنن
گلگلییییییی مدیر استارتر عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 81 عزیزم ۷۲ساعته دفع میشه تو ۲۴ساعت اول مایعات ۲۴دوم سیب زمینی پخته و زیتون من دخت ... مرسی عزیزم خیلی عالی بود .دعات می کنم یعنفقط ۲۴ ساعت اول مایعات بخورم؟
کلخونگ عضویت: 1399/02/28 تعداد پست: 13365 مرسی عزیزم خیلی عالی بود .دعات می کنم یعنفقط ۲۴ ساعت اول مایعات بخورم؟ نه که فقط مایعات بخوری مصرف مایعات رو بیشتر کن من برا دخترم دقیقاا ۷۲ساعت دفع شد چون آهن ربا بود می ترسیدیم و باید مرتب عکس می گرفتیم دقیقاا طبق گفته پزشک حرکت می کرد شما حساس نشو کاری هم نکنی دفع میشه برا حال دلم دعا کن که زودتر خوب بشه 🥰