2777
2789
عنوان

شوهرم میگه .....

151 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من و شوهرم دور از خانوادهامون تو شهری دیگه هستیم هر ۲ ماه یا ۳ ماه یک بار میریم شهر خودمون من خونه پدرم میرم اون خونه پدر خودش متوجه شدم در نبود من خونه پدرش تعمیرات کرده پول به بجه خاهرش و خواهرش میده  مخالف نیستم ولی خودمون خیلی کمبودا داریم هرچی صحبت میکنم فایده نداره مخفیانه پول میده بهشون وضعشون متوسطه خونه و درامد دارن نمیدونم چیکار کنم جدیدا ی کارت دیگه درست کرده به همراه بانک وصل نیست دیگه متوجه نشم چقدر پول میاد و میره شما باشین چیکار میکنین 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه باریاپیش خودش یاتوجمع خانوادش مستقیم یاغیرمستقیم بگوچراغی که به خانه رواست به مسجدحرام هست تازمانی که من وبچه هات تامین نکنی که کمبودداشته باشیم حتی یه هزارتومنشم جایی خرج کنی به غیراززندگی خودمون حرام هست ومن راضی نیستم تابه خودشون بیان

اشتباه میکنید ک میزارید تنها بره خونه خانواده‌اش همیشه کنارش باشید رگ خوابش دست خانواده‌اشه و و ...

بعد ماها دوری  دلم نمیخاد از کنار خانوادم جدا بشم فکر نمیکردم اینقدر سو استفاده گر باشن