2777
2789
عنوان

اگر بخوایم طلاق بگیریم طلاهایی ک همسر خریده باید بدیم خودش ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4147 بازدید | 153 پست
باید شوهرتون از اینکه طلاها و ببرید رضایت داشته باشه....

خب کدوم شوهر احمقی موقع طلاق از دادن طلا ب زنش رضایت داره؟؟؟ هدیه ست و مال خود زنه، مرد هم هیچ حق دخالتی نداره

عاشق و رند و نظربازم و می گویند فاش☹️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما مورد داشتیم نه تنها طلاها رو برده بود.به طلاهای بچه هم رحم نکرده بود هرچی بود و نبود جارو کردوتما ...

دمش گرم، حقشو گرفته، زرنگ بوده خوشم اومد

شوهر من از اول جووونیش طلا میخریده پس انداز یه سری هم تو ازدواج اولش برای زنش خرید 

حدودا 200 گرم طلا بود

حدود 100 گرمش رو فاکتور داشت به اسم خودش که اونم قاضی به عنوان پیش پرداخت مهریه حساب کرد 

100 گرم دیگه رو هم نتونست ثابت کنه 

خیلی زرنگ بوده بخصوص الان که یه قرونم نداره افسردگی شدید گرفته،جاییم نداره بمونه. آواره شده 

خوب کرده خدایی، ب نظر من زنی ک حقشو گرفته مجرم نیست، اورضه داشته و حقشو گرفته، خواهر خود من همه چیز شوهرشو گرفت با لباس پرتش کرد بیرون، تا زمانیکه مچشو با زن شوهردار نگرفته بود خیلی خوب بودن، ولی وقتی خیانت کرد و داداشای زنه رو فرستاد تو جون خواهر من، حقشو گرفت و پرتش کرد بیرون، یه زن باید انقدر قوی باشه ک بتونه همچین کاری کنه

خوب کرده خدایی، ب نظر من زنی ک حقشو گرفته مجرم نیست، اورضه داشته و حقشو گرفته، خواهر خود من همه چیز ...

خب حقشو گرفت ولی از گلوش پایین نرفت من نمیدونم طلاهای بچه هم جز حقه؟  . زنی که خیانت میکنه و با مرد همسایه میریزه روهم و شوهرش میبخشتش معلوم الحاله. خدا جای حق نشسته. به نفر کلی زحمت بکشه همه چی برات فراهم کنه و نذاره آب تو دلت تکون بخوره اونوفت بری خیانت کنی بگی حقمه، ازنظر من دزدیه اونم تقاص پس داد.

چقدر که چیزای عجیب غریب میشنویم تو این سایت 

توروخدا اگه آگاهی کامل ندارید نظر ندید 

درصورتی می‌تونه ازتون بگیره که 

فاکتور ها به این ایشون و موجود باشه 

و همچنین شما امضا کرده باشید که طلا هارو به صورت امانت نگه داشتین وگرنه مطلق به همسرتون هست 

در ضمن نظر من که هیچ 

یه سرچ بکنید درباره این سوال وکیل های زیادی هستن که پایه دادن طلاها مطلق به خودتونه 

مگه نامزدیه که هرچی آورده پس ببره ....

خب حقشو گرفت ولی از گلوش پایین نرفت من نمیدونم طلاهای بچه هم جز حقه؟   . زنی که خیانت میکنه و ...

😬😬😬 اره اونکه شرایطش کاملا متفاوته! ولی دختری مثل خواهر من ک واسه دل شوهرش صد مدل ترشی و رب و غذاهای خوشمزه میپخت و با نداریش ساخت، وقتی هم ک ب یه جایی رسیدن ک میخواست خیال خواهرم راحت شه و باردار شه، رفت خیانت کرد و ب زور خواهرمو برد بچشو سقط کنه، اینجور آدم لباس تنش هم اضافیه ک ببره!!!

😬😬😬 اره اونکه شرایطش کاملا متفاوته! ولی دختری مثل خواهر من ک واسه دل شوهرش صد مدل ترشی و رب و غذا ...

آدمای خیانتکار حقشونه هربلایی سرشون بیاد. خواهرشما حقشو گرفته کارش کاملا درست بوده مردک بی وجدان باید بدتر از اینا سرش میومد تا بفهمه دنیا دست کیه .این موردی که من گفتم متاسفانه خودش بدبخت کرد اونهمه پول گرفت همش به باد داد الانم که سرگردونه شوهر سابقشم اوضاع مالیش عالی شد خیلی زود دوباره سرپا شداصلا اینگار نه اینگارکل زندگیش زنه برد. انشالا بهترینا برای خواهرتون رقم بخوره.

آدمای خیانتکار حقشونه هربلایی سرشون بیاد. خواهرشما حقشو گرفته کارش کاملا درست بوده مردک بی وجدان بای ...

مرسی عزیزم همچنین برای شما، الهی ک هرکی هرچی لایقشه بهش برسه!!! لیاقت شما هم ک قطعا بهترین هاست💓

خب کدوم شوهر احمقی موقع طلاق از دادن طلا ب زنش رضایت داره؟؟؟ هدیه ست و مال خود زنه، مرد هم هیچ حق دخ ...

سوال کردند ایشون

از طرفی هر سوالی جوابی داره و اگر بنا باشه ک از روی میل شخصی نظر داده بشه ک نمیشه سوال دیگه....

ولی این رو بدونید ک حتی اگر طلاها به زن هدیه هم باشن هم شوهر میتونه پسشون بگیره

البته اگر کسی براش احکام اسلامی مهم بشه و قائل به رعایت کردن باشه ....

در هر حال برید و جواب سوالتون رو از اهلش هم مجددا و دقیقتر بپرسید.