2777
2789
عنوان

اگر بخوایم طلاق بگیریم طلاهایی ک همسر خریده باید بدیم خودش ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4147 بازدید | 153 پست
نمی‌دونم چه ارتباطی بین خسیس بودن و خیانت کار بودن هست.چند مورد دیدم این دو تا ویژگی رو داشتن با هم ...

نمیدونم خودمم موندم حالا جالبه با یکی درارتباطه ک ۲۰ سال از خودش بزرگتره پیرزنه 😭😭😭

ببین عزیز ما توی زندگی چندتا اولویت داریم شما اگه بابات بزنه توگوش شوهرت  شوهرتم مقصر باشه ...

با توجه به صحبت هاتون میتونم حدس بزنم باید چی ج بدم  ....ولی بعضی چیزا خط قرمز هستن.....بازم اگه مردی باشه که خیانت کرده باشه میشه و پشیمون  بخشید ولی ۹۰ درصد پشیمون هم نیستن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نمیدی بهش

اگر بدی من میدونم و تو

طلاها مال خودته 

اون واس چشه؟ لابد میخاد اون گردنبند بندازه گردنش و النگو دسش کنه

زندگی واسه ناراحتی و افسردگی خیلی کوتاهه، بیا خوشحال باشیم و ازش لذت ببریم!😊🫀
نمیدونم ولی ب اخر خط رسیدم کار میکنم نون بازومو میخورم هزار دلیل برای طلاق دارم 

شما هزار دلیل دارین

منم هزار تا دیگه میتونم واست بگم ک راحت تر طلاق بگیری

اما بنظرت پدر مادرت چقد زنده هستن

اصن تو ک میگی نون بازومو میخورم شب شد میخوای کجا بخوابی

خب چقد خونه بابات بخوابی

بازم میشه حرفایی ک گفتم

اما ببین من کل حرفام اینه ک تو بچسب ب بچت فکرکن شوهری نداری

تو ک میخوای فراموشش کنی بری

حداقل فقط فراموشش کن و نرو پیش بچت باش

فکرکن وجود نداره

خودشم ی روزی خستش میشه از این وضعش

با حرف زدن ب جایی رسیدی؟

شما هزار دلیل دارین منم هزار تا دیگه میتونم واست بگم ک راحت تر طلاق بگیری اما بنظرت پدر مادرت چقد ...

ینی چی مگ من چن سالمه ک خودمو از محبت دریغ کنم منم دوس دارم شوهرم نازمو بکشه دوستم داشته باشه ولی اون فقط دعوا میکنه فحش میده تو اینستا با دخترا حرف میزنه نمیتونم تحمل کنم همش از دخترا تعریف میکنه 😭😭😭

با توجه به صحبت هاتون میتونم حدس بزنم باید چی ج بدم  ....ولی بعضی چیزا خط قرمز هستن.....بازم اگ ...

درسته

اقا جان خیانت کرد خب تو دوسش نداشته باش

اما اگه طلاق گرفتی 

خب بعدش چی

چند درصد از خانومایی ک طلاق گرفتن ب جایی رسیدن

اکثرنشون شباش گریه میکنن چون ناخواسته وارد مسیری شدن ک فکرنمیکردن اینجور بشه

بعدشم مطلقه توی این اجتماع بیمار ما بنظرت چ معنی میده واسه خانومی ک سرتاسر خلاء میشه

چ دندونایی واسش تیز میشه حواست هست چی میگم ک؟

شما هزار دلیل دارین منم هزار تا دیگه میتونم واست بگم ک راحت تر طلاق بگیری اما بنظرت پدر مادرت چقد ...

ینی تا اخر عمر با ی خیانتکار ک دوسش نداره زندگی کنه؟؟

میتونه باز ازدواج کنه خیلی بهتر ازین

توکل کن ب خدا هر چی صلاحه پیش مشاوره هم بریدباهم