2777
2789
عنوان

اگر بخوایم طلاق بگیریم طلاهایی ک همسر خریده باید بدیم خودش ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4147 بازدید | 153 پست
ینی تا اخر عمر با ی خیانتکار ک دوسش نداره زندگی کنه؟؟ میتونه باز ازدواج کنه خیلی بهتر ازین توکل کن ...

بخدا حسرت اینو دارم ک یبار بهم بگه عزیزم ولی فقط فحش میده میگ الاغ خر نفهم نمیدونم چیکار کنم واقعا 

درسته اقا جان خیانت کرد خب تو دوسش نداشته باش اما اگه طلاق گرفتی  خب بعدش چی چند درصد از خا ...

یه زن اگه عزت نفس داشته باشه اگه استقلال مالی داشته باشه. مطمینن بعد طلاق شرایطش بهتره بخصوص اگه بچه نداشته باشه ....من جدا شدم حاضرم تا آخر عمر مجرد باشم هیچ مردی نزدیکم نشه ولی با شوهر نامردم زندگی نکنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله پسرعمه ی پدرم هستن بله 

ببین من میگم این درست میشه

چون بابامم یادمه بچه بودم اینجوری بود الان خیلی پشیمونه

بنظرت اگه مامانم طلاق میگرفت من کجا بودم

انقد ادب داشتم ک با ی خانم صحبت کنم؟

اگه طلاق میگیری همه چی درست میشه یا فقط عصبانیت فعلیت خوب میشه؟

بخدا حسرت اینو دارم ک یبار بهم بگه عزیزم ولی فقط فحش میده میگ الاغ خر نفهم نمیدونم چیکار کنم واقعا&n ...

تا حالا سعی کردی سمت خودت بکشیش؟ با محبت یا تهدید از طرف پدرت و آبروش...

پیش مشاوره برو بهت میگه به درد زندگیت میخوره یا نه

ینی تا اخر عمر با ی خیانتکار ک دوسش نداره زندگی کنه؟؟ میتونه باز ازدواج کنه خیلی بهتر ازین توکل کن ...

توی زندگی بعدی اسب بالدار وجود داره؟

ینی الان شما هیچ مشکلی ندارین توزندگی؟

ببین من میگم این درست میشه چون بابامم یادمه بچه بودم اینجوری بود الان خیلی پشیمونه بنظرت اگه مامان ...

من دیگ عصبانی نیستم فقط خستم حالم بهم میخوره از این زندگی حق هیج کاری ندارم مثلا اگ ی اسباب بازی پسرم خراب کنه با من دعوا میکنه منو فحش میده این درست بشو نیس 

یه زن اگه عزت نفس داشته باشه اگه استقلال مالی داشته باشه. مطمینن بعد طلاق شرایطش بهتره بخصوص اگه بچه ...

نمیخوام ته دلتو خالی کنم دلم‌نمیاد 

ولی اشتباه میکنی عزیز

من نمیگم مظلوم باش

ولی در حق خودت ظالم نباش

تا حالا سعی کردی سمت خودت بکشیش؟ با محبت یا تهدید از طرف پدرت و آبروش... پیش مشاوره برو بهت میگه به ...

ببین من خیلی محبت کردم بهش خیلی از گل نازکتر بهش نمیگم کل فامیلا هم میدونن ولی تادحالا خونوادمو درگیر مشکلاتم نکردم ینی روم نمیشه بگم 

من دیگ عصبانی نیستم فقط خستم حالم بهم میخوره از این زندگی حق هیج کاری ندارم مثلا اگ ی اسباب بازی پسر ...

فدا سرت اکثر مردا همینن

اگه برگردی خودت بدتر ضربه میخوری

ده سال دیگرو ببین بچت مردی شده خودشم این‌پخا از سرش میخوابه

ولش کن‌چکارش داری

نمیخوام ته دلتو خالی کنم دلم‌نمیاد  ولی اشتباه میکنی عزیز من نمیگم مظلوم باش ولی در حق خودت ...

آخه تفکرات شما خیلی صفر و صده.هیچ چیز مطلق نیست .نه هر طلاقی اشتباهه نه هر ازدواجی خوب ولی شما میگین نه طلاق مطلقا نه...برای این خانوم هم بنظزم مشاور بهتر راهنمایی می‌کنه ولی چیزی که تعریف کرد من خوشبین نیستم به اون مرد

الان همسرتون ازدواج کرده؟ من از اینکه ازش طلاق بگیرم و بده ازدواج کنه خیلی میترسم

خبری ندارم ازش .برام مهم نیست .اگه می‌ترسی از اینکه ازدواج کنی پس آماده طلاق نیستی طلاق نگیر

فدا سرت اکثر مردا همینن اگه برگردی خودت بدتر ضربه میخوری ده سال دیگرو ببین بچت مردی شده خودشم این‌ ...

اگ ازش بیماری بگیرم چی ؟فک میکنید اون ب پام میمونه مطلقا ن ۶ ماه پیش پام شکست شب قبل عمل مییدونید چ پیام هایی بهم داد ؟نوشت تو چلاقی از این ب بعد باید گرسنه بمونی چون پول عمل دادم حالا فک میکنید پول عمل چقدر بود ؟۵۰۰ هزار تومن خیلی خنده داره