2777
2789
عنوان

اگر بخوایم طلاق بگیریم طلاهایی ک همسر خریده باید بدیم خودش ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4148 بازدید | 153 پست
بله چون میتونه شکایت کنه و ب نرخ روز ازت بگیرشون هر وکیلی هم بگه میتونم پیش خودت نگه دارم دروغ میگه ...

شوهرم خیانتکاره با زنای خراب میخوابه چندشم میشه ازش بددهنه بداخلاقه خسیسه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی کاربلده😑

😂😂😂میترسه 

وگرنه پدرمادرشم فوت شده کسی ام نداره بخونن تو گوشش رفیق بازم نیس ولی بعضی وقتا قاط میزنه

نه که دوستت نداشته باشم... نه ! فقط میترسم ازت‌... پیچیده‌ای ! همونقدر که نداشتنت سخته، داشتنت هم سخته ! همونقدر که بلدی منو بخندونی،بلدی اشکم رو در بیاری ! همونقدر که مهربونی،همونقدر هم بی تفاوتی ! همونقدر که بلدی امن باشی و آروم،ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره...!
بله چون میتونه شکایت کنه و ب نرخ روز ازت بگیرشون هر وکیلی هم بگه میتونم پیش خودت نگه دارم دروغ میگه ...

هیچ وقت نمیشه مطمین به کسی گفت طلاق بگیر یا نگیر ما که جاش نیستیم تو چه شرایطیع .نجابت هم به زندگی متاهلی نیست وگرنه اینقدر مرد یا زن متاهل نداشتیم که به همسرشون خیانت میکنن و ازشون بپرسی طلاق هم دلشون نمی‌خواد بگیرن...

شما که در بطن دعوا نبودی ببیتی چی شده و چی بوده

مگه قضاوتشون کردم که میگید تو دعوا نبودم

من فقط گفتم طلا فاکتور داره و برای کسیه که فاکتور به نامشه قانون اینو میگه

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
هیچ وقت نمیشه مطمین به کسی گفت طلاق بگیر یا نگیر ما که جاش نیستیم تو چه شرایطیع .نجابت هم به زندگی م ...

درسته ولی خیلی زندگیای ب ظاهر خراب اونقدرام خراب نیست

عصبانیت ماست ک فکرمیکنیم باید تمومش کرد

برای من صدبار گفته 

یبار یادمع دراوردم زدم تو سینش گفتم گمشو بچه هاتم بردار نمیخام این زندگیو 

صبش ک آروم شد باز آورد داد.دوسم داره ولی عصبی ک میشه واویلا حمله میکنه ب زدن 

نه که دوستت نداشته باشم... نه ! فقط میترسم ازت‌... پیچیده‌ای ! همونقدر که نداشتنت سخته، داشتنت هم سخته ! همونقدر که بلدی منو بخندونی،بلدی اشکم رو در بیاری ! همونقدر که مهربونی،همونقدر هم بی تفاوتی ! همونقدر که بلدی امن باشی و آروم،ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره...!
مگه قضاوتشون کردم که میگید تو دعوا نبودم من فقط گفتم طلا فاکتور داره و برای کسیه که فاکتور به نامشه ...

میگم تو بطن دعوای مطرح شده در دادگاه که نبودی ببینی دقیقا چی بوده و استناد به چه چیزی کردن 

هبه موجود باشه قابل استرداد به هر نحوی تعویض فروش یا هبه شده باشه مجدد دیگه قابل استرداد نیست 

بستگی داره تو اون دعوا چی مطرح شده باشه نمیشه قطعی گفت چون اونجا اینجوری شده اینجام همین میشه تو دعوا نبودید دیکه!!!

و دیگر هیچ...