2777
2789
کمال چیه؟!وقتی این برای ادم معنی پیدا میکنه که به دنیای پس از مرگ که قراره گل بلبل باشه ایمان داشته ...

نخیرشم حرفات اصلا درست نیست یعنی چی زندگی بی معنیه؟😐😐

بهت پیشنهاد میکنم چند جلد کتاب از اشو بخونی که یکم بیشتر به درک وجودیت خودت برسی

چــه خـــبرا آیـــنه جـــان؟ هـــیچ خــــبر!،غــــمگیـنم...یـــک نـــفر آدم و چـــند نـــفر غـــمگینم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زندگی کاملا بی معنی   هرچقدر دردت بیشتر  خنثی تر و بی تفاوت تر امروزت شبیه فردا و فردا شب ...

درد که خودمون میسازیم.اصلا ولش کن من امشب معلوم نیست فازم چیه

وقتی 
نخیرشم حرفات اصلا درست نیست یعنی چی زندگی بی معنیه؟😐😐 بهت پیشنهاد میکنم چند جلد کتاب از اشو بخونی ...

اوشو که رد داده بود.الان حرفایی که اوشون زده با جامعه امروز سازگار نیست یعنی اون ادم نمیتونه تو این زندگی دوام بیاره بعد چند وقت یا باید تغییر بکنه یا باید مرتاض بشه بشینه هیچی نخوره

وقتی 
نه اصلا اینطور نیست یکیش مرگ عزیزان که دست ما نیست و تا آخر زندگی باید تحملش کرد

باز هم به خاطر یکسری معنی های ساختگی اون درد برامون ساخته میشه.کاره ذهن همینه درد اصلا شکل نداره اصلا بدون ذهنت دردی وجو نداره که بخوای درکش کنی.نتیجه درد ساخته خوده انسانه

وقتی 

برم همون سریالمو ببینم.ولش کن در کل برای خودتون معنی بسازین تا در این بی معنی بودن فرو نرین که اخرش میشه ثابت موندن گندیدن.

هدف جواب درستی وجود نداره

وقتی 
وای چقد عمیق:: (((آنچه جان کند تنم عمر حسابش کردند)))

اره شعر فرخی یزدی هست شعرهاش خیلی زیبا وپر معنا هستن

کاربری دومه😊🌺عشق جانم امام زمانم🌺 زندگی کردن من مردن تدریجی بود آن چه جان کند تنم عمر حسابش کردم🌸 فرخی یزدی 🌸با افتخار پرسپولیسی هستم♥️♥️♥️♥️باز حلقه ی مویت را در باد رها کردی از بند رهایم کن شاهانه شدن بامن،صد دانه این تسبیح یک جمله به من می‌گفت یک بار تو عاشق شو یکدانه شدن بامن