2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی کردن من مردن تدریجی بود ،انچه جان کند تنم عمر حسابش کردند این شعر و خیلی دوست ذارم

کاربری دومه😊🌺عشق جانم امام زمانم🌺 زندگی کردن من مردن تدریجی بود آن چه جان کند تنم عمر حسابش کردم🌸 فرخی یزدی 🌸با افتخار پرسپولیسی هستم♥️♥️♥️♥️باز حلقه ی مویت را در باد رها کردی از بند رهایم کن شاهانه شدن بامن،صد دانه این تسبیح یک جمله به من می‌گفت یک بار تو عاشق شو یکدانه شدن بامن
تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد زندگی درد قشنگیست که جریان دارد..

یعنی معنی زندگی برات یک ادم دیگه هست.اگر یک روز به هر دلیل معنی زندگیتو از دست بدی چی کار میکنی؟!

وقتی 

زندگی چیزی نیست جز تکراره یک تکرار

تکبیر👀

سخت نگیرید,خبری نیست✅‌                          ‌           مسافر بینهایت                                                                 میروم تا همه عمر به خود تکیه کنم..                                                                  
زندگی این دنیا خیلی پر رنجه زندگی‌توی این دنیا یعنی رنج

برای همه اینشکلی نیست.منظور من یک جواب جامع هست تا به زندگی ادم تو جامعه مدرن معنی ببخشه.این بی معنایی زندگی براتون قابل دیدن هست؟!

وقتی 
زندگی کردن من مردن تدریجی بود ،انچه جان کند تنم عمر حسابش کردند این شعر و خیلی دوست ذارم

وای چقد عمیق::

(((آنچه جان کند تنم عمر حسابش کردند)))

سخت نگیرید,خبری نیست✅‌                          ‌           مسافر بینهایت                                                                 میروم تا همه عمر به خود تکیه کنم..                                                                  
نا خواسته بدنیا اومدن و محکوم شدن ب زندگی اجباری و تحمل زجر و دردای این زندگی و دراخر هم مرگ...

هم شاید.ولی این ادمی که هست همین زندگی چندین ساله بهش شکل داده از نظر ساختار همه یکچیز هستیم فقط مسیر زندگی بهمون شکل داده یعنی جبر.

وقتی 
زندگی مجموعه ای از اتفاقات و تجربیات برای رسوندن ما به کماله... هر چی جلو تر میری پخته تر میشی

کمال چیه؟!وقتی این برای ادم معنی پیدا میکنه که به دنیای پس از مرگ که قراره گل بلبل باشه ایمان داشته باشه.گذشته اره ولی برای زندگی امروز دیگه این حرف بی معنی شده یعنی ادم گم شده از نظر من گم شدن هم یعنی بی معنی بودن زندگی به شکل حقیقی

وقتی 

از روی غریزه تصمیم ب بودنمون گرفتن

به دنیا اومدیم و بزرگ شدیم

بی هدف داریم زندگی میکنیم 

بی هدف باردار شدم و انسانی رو ب زمین میارم و...🙂

زندگی همینه یکی بیشتر میفهمه و دردش بیشتره

یکی هم کمتر و آسوده خاطر تر..

زندگی همین خوشی هایه ک کنار هم داریم آغوش پدر و مادر محبت خواهر و برادر عشق به همسر و فرزندان

من خودم بشخصه سعی میکنم از تک تک لحظات کنار عزیزام لذت ببرم از بودنشون از وجودشون

زندگی ی چیز فلسفی و پیچیده نیست ساده بهش نگاه کنین😊❤