2777
2789

دخترم جواب آزمایشش بعد۵ماه اومد..بیماری متابولیک داره.....لطفا راهنماییم‌کنین!بیماریشون درمان داره؟وصعیتشون چطوره؟پیش متخصص چی باید ببریم؟غددیا ژنتیک😔😔

براسلامتی دخترم دعاکنین🙏😭 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه بیمارییه ؟؟ میشه توضیح بدی ؟؟

فکر میکنم‌ موهاشون خیلی بوره کلا چشم و آبروشون و اینا خیلی بوره من زیاد تو خیابون میبینم همشون خیلییی نازن من خوشم میاد مخصوصا دختراشون😍

آرام باش عزیز من،تو هنوز جوانی،برخی از بهترین روزهای زندگی ات هنوز نیامده اند

ماشالله بهش مثل عروسک می‌مونه😍🤤

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
ممنون😔

چرا ناراحتی عزیزم اگه خطری نداره بنظرم خیلی خوشگل و متفاوتن من بعضی موقع ها بهشون حسودیم میشه چون خیلی چشم هم چشماشون اکثرا رنگیه هم بورن هم سفید😍😍😍

آرام باش عزیز من،تو هنوز جوانی،برخی از بهترین روزهای زندگی ات هنوز نیامده اند

چرا ناراحتی عزیزم اگه خطری نداره بنظرم خیلی خوشگل و متفاوتن من بعضی موقع ها بهشون حسودیم میشه چون خی ...

تشنج داره و تاخیر😔 میگن احتنال عقب افتادگی وجودداره

براسلامتی دخترم دعاکنین🙏😭