2777
2789
عنوان

کیا پیش د.ع.ا نویس میرن؟

1523 بازدید | 83 پست

اگه کسی تو تهران سراغ داره کسی رو لایک کنه بهش درخواست دوستی بدم و ادرس و شمارشو بهم بده

توروخدا گزارش نزنید زندگیم داره از هم میپاشه برای نیت خیر میخوام 

لطفا اگه سراغ ندارین یا میخواین نصیحتم کنین هیچ نظری پست نکنین تو این تاپیک

خیلی خیلی واجبه هرکی بهم معرفی کنه و نتیجه بگیرم شیرینیشو هم میدم

کاربر سال 95 کاش اندوه آدمی به عمرِ گلها بود :)                   نگاه ناگهانِ تو به چشم من همین که خورد، تمامِ من خلاصه شد درون چشم های تو🥀  گمان نمی کنم شود دوباره با خود آشنا، دچار گشته هر که بر جنونِ چشم های تو...  ببر مرا به عالمت... به عالم جنونِ خود🌙 بیا بیا ببر مرا دلم از اینجا زده است🌑 به موج ها بگو کمی یواش تر بهم زنند   حوالی تو یک نفر دلی به دریا زده است 🌊🌊عطر تو را نفس زدم درون سینه آنقدر....که آه هم می کشم بوی تو پخش می شود....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای چه کاری میخواین 

کسی سراغ داری؟

کاربر سال 95 کاش اندوه آدمی به عمرِ گلها بود :)                   نگاه ناگهانِ تو به چشم من همین که خورد، تمامِ من خلاصه شد درون چشم های تو🥀  گمان نمی کنم شود دوباره با خود آشنا، دچار گشته هر که بر جنونِ چشم های تو...  ببر مرا به عالمت... به عالم جنونِ خود🌙 بیا بیا ببر مرا دلم از اینجا زده است🌑 به موج ها بگو کمی یواش تر بهم زنند   حوالی تو یک نفر دلی به دریا زده است 🌊🌊عطر تو را نفس زدم درون سینه آنقدر....که آه هم می کشم بوی تو پخش می شود....
برای چ کاری میخای

کسی رو سراغ داری؟

نرید 😑گناه کبیره هستا من رفتم آثارش تو زندگیم دیدم به زمین گرم خوردم بعدش توبه کردم چقدر بگم نرید ت ...

بچه ها به خدا قسم من دیدم نتیجشو اولش مشکلم حل شد بعدش مشکل پشت مشکل مریضی پشت مریضی تااینکه توبه کردم و زندگیم عادی شد