2777
2789
عنوان

اینکه میگن جنین جلو هر کی زنده بشه شبیهش میشه درسته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 39 پست

تا حدود کمی آره تاثیر داده

۳ تا تجربه خودم و چند مورد دیگه رو دیدم که درست بوده

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

فقط بگو کی اینو بهت گفته😑😑😑😑

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چقدر رر خندم گرفت، یاده یه خاطره افتادم 5سال پسش جاریم حامله بود بعد بچش که تکون می‌خورد شکمشو میچسبوند به پشت برادرشوهرم که بچه شبیه پدرش بشه، وقتی بدنیا اومد کپی مامانش شد الانم روز به روز بیشتر شبیه جاریم میشع😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️
من خودم اتفاقا خیلی مخالفم ولی زیاد شنیدم

ن اصلا اینطوری نیست بچه فقط از مامان و باباش خصوصیاتش رو ب ارث میبره

مثلا میبینی میگن فلانی شبیه عمش شده چون اون ی ژن بوده ک تو بابای بچه خاموش بوده اما رسیده ب بچه و اونجا خودشو نشون داده

من چیزی که به چشم خودم چند بار دیدمو قبول دارم  عقل حکم میکنه میگیری که؟

بچه اون مواد مورد نیاز رو میگیره از بدن مادر منتهی مادر خوب تغذیه کنه ک استخوان دردو فلان نگیره چهره هم بیشتز ژنتیکه تا خوردن به و آب انارو... 

بچه اون مواد مورد نیاز رو میگیره از بدن مادر منتهی مادر خوب تغذیه کنه ک استخوان دردو فلان نگیره چهره ...

ببینید همه میدونن سبزیجات و میوه رویه پوست تاثیر خوبی داره

پس یه نوزاد سفید برفی خیلی شیرینه مگه نه؟ 

حرف منو علم هم ثابت کرده میتونید گوگل کنید

بادوم هستم💛
من چیزی که به چشم خودم چند بار دیدمو قبول دارم  عقل حکم میکنه میگیری که؟

پس لابد فکر می‌کنید آسمون آبیه حتما چون آبی می‌بینیدش؟ 

هوایی هم که به چشم نمیبینید منکر میشید؟

فکر میکردم این فرقه ی عجیب و غریب زمان کوپرنيک منقرض شد ولی نه متاسفانه. 

متاهل   خدایا شکرت