الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه فرصت نمیدن بگم چرا وکیلم تاکید کرده که روز دادگاه یادم نره و برم؟خب خودش میرفت دیگ
والله من س سال پیش قهر رفتم خونه بابام شوهرم تمکین زد من درخواست منزل اسباب و نفقه دادم اونجا اصلا فرصت درد دل نبود فقط گفتن خواسته ت چیه اعلام کردم نفقه خونه اسباب از شوهرم هم قولنامه خونه گرفتن بعد هم گفتن کارشناس هزینه پرداخت کنید بیاد بررسی کنه و هم خونه رو تعیین کنه هم نفقه بده هیچ فرصت حرفی بهم ندادن تازه شوهرم خودش نیومده بود وکیل داشت اونو داشت مثلا دفاع میکرد قاضی یجوری توپید بهش خفه اش کرد بیا و ببین
ضمنا من رابطه کامل داشتم اگه تمکین بخواد و قبول نکنم و بگم وسایل زندگی و خونه جور کن بعدش او ...
ببین تو درخواست خونه بدی اون بگه ندارم نچیندم باید بهت نفقه بده تا وقتی بتونه شرایط زندگی رو فراهم کنه وقتی هم تهیه کنه نری قطع میشه و بهش حکم ازدواج مجدد میدن