2777
2789
عنوان

تو دادگاه واسه اثبات .....

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 38 پست
منم که نمیخوام همون اول نشون بدم  میگم آقا من مدرک دارم که ایشون حتی واسه خودش هم ارزش قائل نی ...

خوب اصلا همینارو حتی فرصت نمیدن بگی قبلش میری درخواست میدی واسه نفقه اونجا هم فقط میگن کارشناس تعیین میکنه بعدش هم نامه بهت ابلاغ میشه با ذکر مبلغ که میبری اجرای احکام اصلا حرف نمیزنن😑😐😂😂

اگه  مخالفی ریپ‌ نزن من برا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب اصلا همینارو حتی فرصت نمیدن بگی قبلش میری درخواست میدی واسه نفقه اونجا هم فقط میگن کارشناس تعیین ...

اگه فرصت نمیدن بگم چرا وکیلم تاکید کرده که روز دادگاه یادم نره و برم؟خب خودش میرفت دیگ

🤣🤣🤣💔برو درخواست نفقه بدی برا این دوسال عقد هم که نداده ازش میگیرن

ضمنا من رابطه کامل داشتم 

اگه تمکین بخواد و قبول نکنم و بگم وسایل زندگی و خونه جور کن بعدش

اونوقت باید بده؟یا میگن هروقت خونه گرفت و تمکین کردی نفقه میدن؟

اگه فرصت نمیدن بگم چرا وکیلم تاکید کرده که روز دادگاه یادم نره و برم؟خب خودش میرفت دیگ

والله من س سال پیش قهر رفتم خونه بابام شوهرم تمکین زد من درخواست منزل اسباب و نفقه دادم اونجا اصلا فرصت درد دل نبود فقط گفتن خواسته ت  چیه اعلام کردم نفقه خونه اسباب از شوهرم هم قولنامه خونه گرفتن بعد هم گفتن کارشناس هزینه پرداخت کنید بیاد بررسی کنه و هم خونه رو تعیین کنه هم نفقه بده هیچ فرصت حرفی بهم ندادن تازه شوهرم خودش نیومده بود وکیل داشت اونو داشت مثلا دفاع میکرد قاضی یجوری توپید بهش خفه اش کرد بیا و ببین

ضمنا من رابطه کامل داشتم  اگه تمکین بخواد و قبول نکنم و بگم وسایل زندگی و خونه جور کن بعدش او ...

ببین تو درخواست خونه بدی اون بگه ندارم نچیندم باید بهت نفقه بده تا وقتی بتونه شرایط زندگی رو فراهم کنه وقتی هم تهیه کنه نری قطع میشه و بهش حکم ازدواج مجدد میدن

والله من س سال پیش قهر رفتم خونه بابام شوهرم تمکین زد من درخواست منزل اسباب و نفقه دادم اونجا اصلا ف ...

حالا آشتی کردی؟

وسایل خونه چیا باید بگیره که کارشناس تایید کنه؟؟؟

ببین تو درخواست خونه بدی اون بگه ندارم نچیندم باید بهت نفقه بده تا وقتی بتونه شرایط زندگی رو فراهم ک ...

پس تا زمانی که خونه و اسباب زندگی فراهم نکرده از حقوقش کسر میشه؟

آره بابا اصلا قهرمون الکی بودتقصیر خودم بود خونه خوب و اسباب در حد زندگی معمولی 

ولی من قهر و شکایت بازیم الکی نیس 

هم خسیسن هم خدا نترس و حقه باز و به شدددددددت بددهن رو همه القاب زشت میده 

اسباب مثلا چیا  شوهرت چی گرفت که کارشناس تایید کرد؟ چند قلم جنس؟؟؟دست دوم ؟؟؟

من جهازم برگردونده بودم شوهرم همه چیز برای یه زندگی چنده بود هرچی نداشت خریده بود هرچی هم از خونه مادرش هرچند من برگشتم همه رو پس فرستادم

مثلا

یخچال گاز قابلمه فرش بشقاب قاشق کتری قوری و لحاف تشک کمد تی وی بخاری کولر  خواربار مثل برنج گوشت حبوبات