2777
2789
خدا کمک میکنه عزیزم. من تنها تو غریبت دوتا بچه بزرگ کردم. خدایی سخت بود ولی گذشت و الان شیرینیش موند ...

الان چند وقتشونع بچه هاا

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بچه نعمت بود این افغانی ها که هر کدوم ۷ ۸ تا توله زاییدن تو بدبختی زندگی نمیکردن

افغانی ها توله میزان؟

معذرت ادبیاتتون خیلی نامناسب بود متاسفانه

افغانی ها هم انسان هستن مثل من و مثل شما. خانواده دارن و جان خانواده شون براشون عزیزه! مثل خانواده شما و خانواده من که برام عزیزه... همونطور که درست نیست یکی درباره خانواده شما با شما اینجور حرف بزنه، همونطور درباره دیگران هم نباید حرف زد.... وَلَا تَقْتُلُوا أَوْلَادَكُمْ خَشْيَةَ إِمْلَاقٍ نَحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِيَّاكُمْ إِنَّ قَتْلَهُمْ كَانَ خِطْئًا كَبِيرًا..... این آیه حتی منظورش سقط هم هست سقط جنین های یک ماهه و کمتر از یک ماه حتی

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشه‌م دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس

عزیزجان میبینی که طرفدارهای بچۀ زیاد با همون ادبیات بچه بزرگ میکنن که پست رو جواب میدن. خودت قضاوت ک ...

والا براشون زاییدن مهمه تربیت نه. یکی از اقوام شوهرم سه تا بچه داره. یعنی فحشایی میده که من تو کل عمرم به ذهنم هم نرسیده چه برسه زبونم

همونا هم اشتباه میکنن توهین چه افرادی که چند فرزند دارن چه به اونایی که ندارن اشتباهه فرقی نداره کدو ...

کجای حرف من توهین بوده؟ ://

این که من ازلفظ جمع استفاده کردم چون خیلی از این اکانت ها و اظهار فضلشون تو جاهای دیگه رو دیدم..

نه انصافا شما چند نفر رو دیدین که بگن به تک فرزندها توهین کردن؟؟

ولی تو همین تاپیک خانمایی که چندتا بچه دارن و ببینین...اکثرا گفتن حرف بقیه دلمون و به درد میاره!!!

خب واقعا وقتی شب بیداری و هزینه کردنش برا خانواده هست دیگه نیش زدن بقیه برا چیه؟!!

وقتی لب پرتگاهی نگران نباش،یا خدا تو رو از پشت میگیره یا پرواز رو یادت میده....❤️

مادری و مادربودن خیلی لذت بخشه،حتی بابالاترین تحصیلات و بهترین شغل!

بنظر بنده،تودنیا هیچ چیز به اندازه درکنارفرزندان بودن و تروخشک کردنشون و حتی تمیز کردن زیرپاشون برای یک مادر لذت بخش نیست! چون مادر داره یک انسان تربیت میکنه یک موجود متعالی! انسانی که ان شاالله در آینده فردی پربرکت ومفید خواهدبود .وچه چیزی از ترو خشک کردن این بچه بااین نگاه جذاب‌تر هست؟

سالهادرس خوندیم سالها شاغل بودیم اماخانواده و فرزندان و تربیت فرزندان و خدمت به خانواده به عنوان همسر و مادر شیرین تر از همه ی شیرینی های دنیاست.

همین عزیزان دلم که دارند از فرزندآوری افغان ها صحبت میکنند،حواسشون باشه که اگر باهمین دست فرمون جلو بریم و فرزندنیاریم یابه یک فرزند بسنده کنیم فردا نسل ایرانی به شدت رو به انقراض میره و کشوری ضعیف میشیم که تمام کارگر و حتی کارفرماهامون و دکترها و مهندسینمون همین افغانها خواهند شد.

پس باید به خودمون بیایم باید نسل شیعه و نسل ایرانی زیاد بشه تا تفکر ایرانی وشیعی زنده بمونه تا کشور ایرانمون قدرتمند و بالنده بشه.

ما به عشق اینکه داریم سربازی برای امام زمانمون تربیت میکنیم،تمام توانمون ر صرف خانواده  میکنیم و فرزند آوریمون باعث عقب رفت در تحصیل و ارتقای شغلیمون نشده.

اگر بافکری صحیح و دوراندیشی دقیق،فرزندآوری بشه در کنارقناعت و مصرف صحیح و بهینه به مددالهی،فرزندانی خوب تربیت وبه جامعه عرضه میشه.

میشه برای صاحب خونه شدنمون یه صلوات بفرستین.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم