2777
2789
عنوان

لک لانه گزینی امکان داره

181 بازدید | 9 پست

سلام خانما من چهار روز هست که مداوم برای بچه اقدام داشتم و امروز رفتم دستشویی و لک و خون دیدم و دیگه تموم شد و نیست حیلی کم بوداندازه سه چهارتا سکه ممکنه لانه گزینی باشه طی چندین سال بازداریم اینطوراتفاقی نیفتاده واسه م که چند روز بعد پریودیم خونریزی داشته باشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان روز چندم سیکلی؟؟؟ یعنی چند روز از اولین روز آخرین پریودیت گذشته؟؟

پریودم ۲۸ روزه ست امروز روز ۱۵ پریودم هست و من از روز ۱۲ نزدیکی داشتم امکان داده انقد زود لک لانه گزینی باشه ؟ تو چهار روز 

شما ماما هستی گلم ؟

پریودم ۲۸ روزه ست امروز روز ۱۵ پریودم هست و من از روز ۱۲ نزدیکی داشتم 

آره عزیزم امکان داره  تخمک روز ۱۴ آزاد شده هم اسپرم از قبل تو رحمت بوده سریع لقاح انجام شده 

ان شاء الله که بارداری 😍

بعدا بیبی چک زدی اطلاع بده بهم نتیجه رو

.
آره عزیزم امکان داره  تخمک روز ۱۴ آزاد شده هم اسپرم از قبل تو رحمت بوده سریع لقاح انجام شده&nbs ...

مرسی عزیز دلم پس اگه اینطور باشه ممکنه لک لقاح باشه نه لک لانه گزینی چون لانه گزینی انقد سریع انجام نمیشه درسته ؟

مرسی عزیز دلم پس اگه اینطور باشه ممکنه لک لقاح باشه نه لک لانه گزینی چون لانه گزینی انقد سریع انجام ...

به ف_ا ل  نیک بگیر عزیزم

بسپار بخدا 

هر چی باشه مربوط به لقاح یا لانه گزیتی هست  و ربطی به پریودی نداره 

.