2777
2789
عنوان

یائسگی زودرس

4649 بازدید | 38 پست

سلام دوستان 

من قبلا هم ذر این مورد مطلب گذاشتم

من 31 سالمه و ذخیره تخمدانم کمه

Fsh amh بالا بوده و یک دکتر بهم گفت در شرف یائسگی زودرس قرار داری

اما دکتر دیگه ای بهم گفت چون وضع رحم و تخمدانت خوبه فقط باید رو ذخیره ات کار کنی؟ 

من پریودام سر وقته فقط همون دکتر احمق اولی بهم برا 60 روز پشت هم یک قرص هورمونی تجویز کرد و گفت شاید اندو باشی ویزان بهم داد، درحالی ک من اصلا اندو نداشتم 

الان بعد مصرف ان قرص به شدت ریزش مو دارم 

من تازه ازدواج کردم و بهترین روزهای زندگیم با این استرس ها داره نابود میشه ممنون میشم کسی راهنمایی میتونه به من بکنه🥺🥺🥺

ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀
شما برای ذخیره هیچ کاری نمیتونی بکنی عزیزم. فقط خیلی زود تخمک فریز کن راه دیگه ایی نداره

ممکن نیست آزمايش اشتباه نشون بده ذخیره رو؟ چون دکترم میگفت تخمدانت در وضعیت خوبیه و فلوکیولم میبینم بهم یک سری ویتامین دادن و گفتن دو ماه دیگه بیا برو آزمایش، درحالی ک من استرس همین حرف شماو دارم و میترسم ذخیره ام کم تر بشه، اما دکترم گفت نگران نباشم و بهش اعتماد کنم

ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثله کابوسه که سر چکاب بری آزمایش بدی هیچ مشکلی هم نداشته باشی و یک دفعه با همچنین چیزی روبه رو بشی، امیدوارم هیچ دختری هیچ زنی تجربه اش نکنه، هر سری میگم دیگه باهاش کنار امدم و تسلیم خواست خدا مهربونم اما به هیچ دکتری اعتماد ندارم، دکترای الان هیچ رحمی ندارن

عزیزم عددamhوfshرو میگی؟

Fsh 60 بود

میدونم افتضاحه نمیدونم شاید میخوام خودمو گول بزنم

سونوگرافی انترال یا همون سونو شمارش تخمک انجام دادید؟اون خیلی دقیقه

نه فقط آزمایش اونم یک بار 

این دکترم ک سنو واژینال انجام دادن گفتن این تخمدانی ک من میبینم داره خوب کار میکنه و احتمالاً آزمایشت اشتباهه، و قرص کوکیوتن بهم دادن و گفتن دو ماه دیگ بیا بفرستمت برا آزمایش اگه دوباره همین بود بری برا فریز ولی شما ک مطلعید زمان برای من حیاتیه میترسم همین تخمک هام..... من فقط مستهسلم، دم ازدواجم بهم این خبرو دادن و حتی ازدواجم هم داشت بهم می‌خورد، امتحان بسیار سختیه برام دعا کنید

نه فقط آزمایش اونم یک بار  این دکترم ک سنو واژینال انجام دادن گفتن این تخمدانی ک من میبینم دار ...

عزیزم منم دقیقا شرایط شمارو داشتم ذخیره م یک بود و دکتر گفت در استانه یائسگی اما خداروشکر با یکبار اقدام الان حامله م.البته من به تجویز دکتر طب سنتی بادکش گرم تخمدان و روغن مالی رحم با روغن سیاهدانه میکردم و بعد دوماه رفتم ذخیرم یه مقدار بالا رفت.اما من fsh نرمال بود .جالبه مال شما خیلی بالاست درحالبکهfsh۶۰ برای کسانی هست که حداقل چندسال از قطع خونریزیشون گذشته.استرس بدترین چیزه همین استرس باعث میشه اوضاع بدتر شه.دکتر خوب پیدا کن و ول نکن شده ازمایشهارو تکرار کن تو ازمایشگاه دیگه و معتبرتر.

عزیزم منم دقیقا شرایط شمارو داشتم ذخیره م یک بود و دکتر گفت در استانه یائسگی اما خداروشکر با یکبار ا ...

اره اتفاقا منم طب سوزنی میرم ولی خیلی دلم میخواد یک دکتر طب سنتی خوب پیدا کنم، خدارو هزار مرتبه شکر که حامله هستید انشالله بسلامتی فارق می شید، از ته دل خوشحال شدم براتون، خانم گل شما ساکن کجا هستید؟ اگه تهران هستین میشه آدرس و اسم دکترتونو بهم بدین، بخدا نمیدونین چقدر حال دلم بده، یه روز خوبم یه روز ناامید

اره اتفاقا منم طب سوزنی میرم ولی خیلی دلم میخواد یک دکتر طب سنتی خوب پیدا کنم، خدارو هزار مرتبه شکر ...

دکتر طب سنتیتونو

دکتر کرد افشاری خیلی معروفه تو طب سنتی تو گوگل سرچ کنید

الهی خیر دنیا و آخرت ببینید عزیزدلم

واقعا متشکرم