2777
2789
بله من شیراز حضوری میرم اما مدتی بخاطر درسم ادامه ندادم ان‌شاالله از تابستون مجدد ادامه میدم اما اگ ...

خیلیم عاالی، منم خیلی دوست دارم شرکت کنم، میتونم شرایط کلاس های مجازی رو بدونم؟

خیلیم عاالی، منم خیلی دوست دارم شرکت کنم، میتونم شرایط کلاس های مجازی رو بدونم؟

کلاسهای مجازی رو هنوز نمیدونم چون تاحالا شرکت نکردم

اما از تابستون که دوره جدید میذارن احتمالا ، استادم خبر میدن

اگه مایلید ، کاربریتون رو یادداشت میکنم که ابتدای دوره جدید بهتون خبر بدم

🚫کاربری دست چندنفره🚫  از هر راهی که میرم ، اخر به تومیرسم! خودت به من بگو ؛ «تو چند نفری....؟!!!»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نامیرا هم خیلی قشنگه

اره نامیرا هم تهیه کردم ، اما پارسال اول آفتاب در حجابو خوندم ، به قدری به دلم نشست که چندین و چندبار فقط اونو خوندمش...

محرم امسال اول نامیرا میخونم

🚫کاربری دست چندنفره🚫  از هر راهی که میرم ، اخر به تومیرسم! خودت به من بگو ؛ «تو چند نفری....؟!!!»
خیلی سخت هستن من که هیچی نمیفهمم کلاس کجا برگزار میکنن

منم نمیفهمیدم خیلی رو

برای همین کلاس گرفتم. وقتی به درک عمیقی از هر جملش میرسم ، خیلی احساس قشنگی میده بهم.

خصوصا که موضوعات کتابها گستردست و یه منبه غنیه

شهر خودمون(شیراز) ، اما فکر میکنم که طبق صحبت استادمون غیرحضوری هم برگزار میکنن، 

مایل بودید بگید که کاربریتون رو داشته باشم و با اطلاع رسانی استادم ، به شماهم خبر بدم.

بله حتما خیلی ممنون میشم از لطفت که کمک کنی منم بتونم شرکت کنم

حتما عزیز😍❤❤

بله کتاب خوبیه ، ارزش خوندن رو داره .چندسالتونه ؛ تا چه مقطعی درس خوندین؟

۱۹سالمه ولی از کتب متفرقه درک بالایی دارم چون زیاد مطالعه کردم. یعنی به این لحاظ مشکلی نیست...

۱۹سالمه ولی از کتب متفرقه درک بالایی دارم چون زیاد مطالعه کردم. یعنی به این لحاظ مشکلی نیست...

دوس داشتی مطالعه کن ، جو سنگینی نداره ولی اگه واقعا پیگیرش بشی به هر چیزی‌که دلت می‌خواد و اراده کنی توی دنیا میرسی