2777
2789

از اونجایی ک دو روزه از درد دندون دارم میمیرم و همش اینجا میگشتم دنبال ی تجربه مشابه و نبود اینجا مینویسم تجربمو شاید بدرد یکی مثل من بخوره

من سه روز درد دندون عقل نهفتمو کشیدم که آبسه هم کرده بود

اولین درد رفتم دندونپزشکی ولی بدون نامه پزشک زنان انجام نمیدن

دکترهم بهم نامه داد(هفته ۱۴تا ۲۶ مجاز به استفاده از خدمات دندونپزشکی هستیم)

خداروشکر منم تازه ۱۴ شدم 

من ۴تا دکتر رفتم که تاکید کردن نکشیدن دندون و عفونتش خیلی بدتر از کشیدن و جراحیه

من مجبور بع عکس دندون هم شدم که واسه اونم خیالتون راحت باشه لباس سربی میدن بپوشید چون باردارید

دندون پزشک‌هم از مواد خاص استفاده میکنه واسه بی حسی‌که واسه بچه بی ضرر باشه

قرصای مجاز فقط آموکسی سیلین ۵۰۰ و استامینوفن ۳۲۵ 

ایناهم با تجویز پزشک

پس اگه مثل‌من درد داشتید نزارید عفونی بشه بعد برید دکتر

الان اینقد علم پیشرفت کرده که خیالمون از خدمات دندونپزشکی راحت باشه

عفونت دندان باعث زایمان زودرس و سقط میشه

چون کیسه آب رو سوراخ میکنه

انشاالله هیچ خانوم بارداری به دندونپزشکی احتیاج پیدا نکنه💕

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ

خواهر نامزدم نرفت دندون عقل در بیاره نرفت نرفت ک الان عفونت زده فکش قفل شده دیروز عملش کردن شلنگ زدن تا عفونت بیاد بیرون پدرش در اومممممد بیچارع

هزار بار ترکیده...😬 یه خانوم معلم۱۹ ساله.همسر آقای معلم☺️💚
 خواهر نامزدم نرفت دندون عقل در بیاره نرفت نرفت ک الان عفونت زده فکش قفل شده دیروز عملش کردن شل ...

اره به منم همینو گفتن دکترم واسم بخیه نزد عفونت از تو لثه بره البته من بخاطر بچه ک ترسیدم عفونت بگیره اونم زود رفتم جراحی کردم

انشالله زود خوب بشه

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.