آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد
اگه میشه شمام دعا کن حالم خوب شه ک و تو درسم موفق باشم رشته ای ک میخام قبول شم
ی صلوات میفرستی برام 🙏 منتظر معجزه ی خدام 😍صدایِ قلبِ تو قشنگترین اهنگ دنیاس 💖 یه روزی میشینم تک تک تارای موهای فرتو میشمارم 💓کاش میشد صدات رو لمس کنم💕 یا نفس کشیدنتو بغل کنم 💞 وقتی ب شدت احساس دلتنگی میکنی یعنی یه نفر آرزوی دیدنتون داره 💟 ینی میشه الان آرزوی دیدن منو داشته باشی ؟ حتی فکر کردن بهش ضربان قلبم تند تر میکنه 💝 نمیدونم چرا بعد دیدنت هر جایی رو نگاه میکنم فقط چشای تو رو میبینم 💘 ینی میشه برآورده شی ؟ 💌 میشه 💗خلاصه ک خدایا مرسی آفریدیش 🧡حالا هم لطف کن بزارش تو سرنوشتم که تا آخر عمرم دست از سپاس گذاری بر ندارم 💚 قول میدم مراقبش باشم ❤
عزیزم من ۱۰۰ بار حمد میخونم براشون 🥲 اگه میشه شمام دعا کن حالم خوب شه ک و تو درسم موفق باشم رشته ا ...
ممنون قربونت ۲۰۰هم من برات می خونم حاجت رواشی
آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد
😭😭 ۱۰ تاا میخونم.میتونم بپرسم چشه؟لطفا برای امضام دعا کن😭😭
خیلی ممنون ریه اش توده داره نمی شه نمونه برداری کردحالش خوب نیست چون قلبشوفنرگذاشتن معجزه می خواد...خدابه بابای شماهم سلامتی عاجل و کامل بده چشم دوبرابرمی خونم براش،هرچندبابای شمامی تونه درمان بشه اگه شیمی درمانی بشه...من بابام از دست دادم براثرعارضه قلبی دیگه تنهای تنهامی شم خدارحم کنه طاقتشوبهم بده🤲🤲🤲
خیلی ممنون ریه اش توده داره نمی شه نمونه برداری کردحالش خوب نیست چون قلبشوفنرگذاشتن معجزه می خواد... ...
عزیزدلم😭😭😭 خدا پدر گلتو رحمت کنه با پیامبر محشور بشه براشون فاتحه میخونم.انشاالله انشاالله به حق سیدالشهدا من و شما معجزه خدارو ببینیم به زودی.انشاالله خیلی زود مادر گلتو صحیح وسالم ببینی.۵ تا حمد دیگه ام میخونم برا سلامتیشون😭
خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین