2777
2789

براتون دوبرابرحمدمی خونم سرنمازم براتون دعامی کنم😭😭❤🤲

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من ۱۰۰ بار حمد میخونم براشون 🥲

اگه میشه شمام دعا کن حالم خوب شه ک و تو درسم موفق باشم رشته ای ک میخام قبول شم

ی صلوات میفرستی برام 🙏 منتظر معجزه ی خدام 😍صدایِ قلبِ تو قشنگترین اهنگ دنیاس 💖 یه روزی میشینم تک تک تارای موهای فرتو میشمارم 💓کاش میشد صدات رو لمس کنم💕 یا نفس کشیدنتو بغل کنم 💞 وقتی ب شدت احساس دلتنگی میکنی یعنی یه نفر آرزوی دیدنتون داره 💟 ینی میشه الان آرزوی دیدن منو داشته باشی ؟ حتی فکر کردن بهش ضربان قلبم تند تر میکنه 💝 نمیدونم چرا بعد دیدنت هر جایی رو نگاه میکنم فقط چشای تو رو میبینم 💘 ینی میشه برآورده شی ؟ 💌 میشه 💗خلاصه ک خدایا مرسی آفریدیش 🧡حالا هم لطف کن بزارش تو سرنوشتم که تا آخر عمرم دست از سپاس گذاری بر ندارم 💚 قول میدم مراقبش باشم ❤

😭😭 ۱۰ تاا میخونم.میتونم بپرسم چشه؟لطفا برای امضام دعا کن😭😭

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

به نیت شفای مادرتون حمد خوندم

ان شاالله سلامتی کامل رو به دست بیارن

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ان شاءالله خوب میشه عزیزم متوسل شو به بی بی شریفه دختر امام حسن بسیار مجربه خیلیا شفا گرفتن

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای ارامش و سلامتی خودم و خانوادم دعاکنید                 ‌‌‌                   یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین
عزیزم من ۱۰۰ بار حمد میخونم براشون 🥲 اگه میشه شمام دعا کن حالم خوب شه ک و تو درسم موفق باشم رشته ا ...

ممنون قربونت ۲۰۰هم من برات می خونم حاجت رواشی

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد
😭😭 ۱۰ تاا میخونم.میتونم بپرسم چشه؟لطفا برای امضام دعا کن😭😭

خیلی ممنون ریه اش توده داره نمی شه نمونه برداری کردحالش خوب نیست چون قلبشوفنرگذاشتن معجزه می خواد...خدابه بابای شماهم سلامتی عاجل و کامل بده چشم دوبرابرمی خونم براش،هرچندبابای شمامی تونه درمان بشه اگه شیمی درمانی بشه...من بابام از دست دادم براثرعارضه قلبی دیگه تنهای تنهامی شم خدارحم کنه طاقتشوبهم بده🤲🤲🤲

خیلی ممنون ریه اش توده داره نمی شه نمونه برداری کردحالش خوب نیست چون قلبشوفنرگذاشتن معجزه می خواد... ...

عزیزدلم😭😭😭 خدا پدر‌ گلتو رحمت کنه با پیامبر محشور بشه براشون فاتحه میخونم.انشاالله انشاالله به حق سیدالشهدا من و شما معجزه خدارو ببینیم به زودی.انشاالله خیلی زود مادر گلتو صحیح وسالم ببینی.۵ تا حمد دیگه ام میخونم برا سلامتیشون😭

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین