2777
2789
عنوان

بخاطر ته دیگ زنگ زدن پلیس 😶

| مشاهده متن کامل بحث + 1200 بازدید | 81 پست

منم جریانمو بگم😂

یه شب با رفیقام رفته بودیم خونه یکی از رفیقام

بعد بی شعور اومده بود کشک بادمجون مثل کیک تزیین کرده بود😐🤣

بعد چایی آورد با هم راحتیم یکی از بچه ها هم کشک بادمجونو آورد گذاشت وسط رفیقم فقط یه لبخند زد و هیچی نگفت اون رفیقمم که کیکو آورده بود تقسیم کرد اؤرد گذاشت جلومون چشت روز بد نبینه😂

دیدم این چرا طعمش اینطوریه دوستم مرد از خنده 😂 🤣

گفت اسکلااا کشک بادمجونه 

هیچی دیگه یکی دو تا کتکم خورد

۱۸ سالمه⁦☺️⁩عاشق ورزشم،گیاهخوارتونم،مربی شنام سوالی در این مورد داشتین در خدمتم⁦🙏🏻⁩🙃LORیعنی دنیا وردارو⁦♥️⁩⁦👌🏻⁩پاپیلستان⁦♥️⁩😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میگف موقع تقسیم کردن یکی زیاد تر برداشته بعد اون جاریه به یکی دیگ گفته بود بلند شده بودن گلاویز شده ...

چقدر گرسنه 🤣😐😑

معلم دینی فقط اونجاش که توی جواب دادن به سوالا گیر میکرد و میگفت بچها عقل آدمی قادر به درک بعضی چیز‌ ها نیست🤣😁من‌وقتی فیلم دوبله میبینم احساس میکنم یه اتفاقایی داره به زبون اصلی میفته که نمیخوان به من بگن🫤😐‏من : *به پوست خود ميرسد، روتين پوستي انجام ميدهد، كمتر چربي ميخورد.*پريود : *wait a minute bitch.*🥲

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

😂😂😂😂

تا آخر شب که خونش بودیم چپ چپ بهش نگاه میکردیم میخواست حرف بزنه یه کشیده میخورد😂

۱۸ سالمه⁦☺️⁩عاشق ورزشم،گیاهخوارتونم،مربی شنام سوالی در این مورد داشتین در خدمتم⁦🙏🏻⁩🙃LORیعنی دنیا وردارو⁦♥️⁩⁦👌🏻⁩پاپیلستان⁦♥️⁩😘
فرض کن تو صورت طرف تفش کنه🤣

اون لحظه تنها دفاعش بوده تازه با دهن پر نمیشده خوب تف کنه بدبخ ته دیگه میزده بیرون ریسکش بالا بوده😂😂😂

مرا هزار امید است و هر هزار تویی 💫🌱