2777
2789
عنوان

خدایی باورم نمیشه

330 بازدید | 45 پست

خدا چرا انقدرر برای این ادما میخواد در حالی که مسیحین و اعتقاد خاصیم ندارن ولی خدا اونارو تاج سر کرده و پولدار،  در حالی ک قبلنا از فقر میمردن همین جورجینا زن رونالدو چنان کیفی میکنه ک نگو،  مگ من ی مسلمان نیستم ب خدا اعتقاد دارم اونه ک ادمارو تاج سر میکنه یا خاک زیر پا،  پ چرا مارو انقدررر جلا نمیده، چی کم داریم؟؟ 

رفتار و گفتار آدم‌ها چیزی نیست جز پوششی برای پنهان کردن آنچه که در خیالشان می‌گذرد.

عزیزم ملاک دوست داشته شدن ادما ک این نیست

اهل بیت پیامبر پاکترین و بهترین بنده های خدا بودن ولی تو اوج سختی زندگی می کردن

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیرا که مادیات از معنویات جداست

مادیات توسط تلاش بدست میاد

خدا قدرت و توان به انسان داده تا تلاش کنه

مثلا رونالدو ساعت ها و روزها تلاش کرده تا به اینجا رسیده

پس ناامید نباش اگه زندگی‌خوب میخوای براش تلاش کن

بسته به هر مکان سخت تره اینجا بخاطر شرایط گرونی موفقیت سخت تر میشه تا حدودی

ولی باید بگردی دنبال راهش🗿🤝🏻

آخه ما بخیلیم شمارو نمیگم حتی خودمم میگمبه نظرم یه دلیلش اینه

چه ربطی دارع من همیشه برای بقیه حتی دشمنم بهترینارو خواستم

رفتار و گفتار آدم‌ها چیزی نیست جز پوششی برای پنهان کردن آنچه که در خیالشان می‌گذرد.

زیرا که مادیات از معنویات جداستمادیات توسط تلاش بدست میادخدا قدرت و توان به انسان داده تا تلاش کنهمث ...

دقیقااا فقط تلاش ولی خب من تلاشم میکنم ولی اجازه ب دست آوردنش ندارم

چرا فکر کردی مسلمان بودن یعنی ثروت بی پایان ؟ ثروت با تلاش هوشمندانه مرتبطه

چون فک میکنم ک ما پاک. تر از اوناییم

چه ربطی ‍داره شما فکر میکنی چون مسلمونی خداباید شب ب شب بهت ی گونی پول لده بعدم مسیحی و مسلمون نداره همه خداشون یکیه ی مسیحی شاید خالصانه تر از ی مسلمون باخداباشه یا برعکس عزیزم ربطی ب دین نداره

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️